Fenerbahçe "Fenerbahçe en az 15 puan fark yer"

"Fenerbahçe en az 15 puan fark yer"

26.02.2017 - 22:57 | Son Güncellenme:

NTV Spor'un ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen, Gaziantepspor-Fenerbahçe maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe en az 15 puan fark yer

NTV Spor'un ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen, 1-1 berabere biten Gaziantepspor-Fenerbahçe maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, Fenerbahçe takımını ve Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'ı sert sözlerle eleştirdi.

Haberin Devamı

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"Van Persie, Gaziantep'e bilerek gelmemiştir"

- Geçen hafta 'şu andan daha fazla puan farkı olacaktır' demiştim. Neden? Çünkü Fenerbahçe'nin bir hedefi kalmadı ve hocayı tanıyorum. Fenerbahçe uzatmaları oynuyor, hedefi kalmadı takımın. Van Persie'nin rakamları çok yüksek ama bir hafta var, bir hafta yok. Yedek kalınca kimse şaşırmaz, 11 başlayınca da kimse şaşırmaz. Evde yatıyordur şu an. İşler kötü gidince böyle oluyor. Benim ayağım ağrıyor diyerek gelmemiştir Gaziantep'e. İsmail bana göre bugünün en iyi ismiydi. Ozan'dan umutluydum ama umutlarım kaybolmaya başladı.

"Ben Fenerbahçe'nin başında olsam hocayla yolları ayırırdım"

- Bir teknik direktör düşünün, haftalar önce takıma yeteneksiz diyerek takımı kaybediyor. Ayrıca hocanın adaleti kalmamış. Fernandao iyiyken, Van Persie'yi oynatabiliyor. Van Persie canı isteyince futbol oynuyor. Ben Fenerbahçe'nin başında olsam hocanın sözleşmesinde ağır bir madde yoksa yolları ayırırdım. Hocayla devam etmek her gün kan kaybıdır. Hatta gelecek için de olumsuzdur. Advocaat'ın bütün yaptıkları 'beni kovun' diyor. Hoca şu an soyunma odasında beni kovsunlar diyordur. Bir teknik direktörden takıma ihanet etmesini istesen bu kadar yapamaz.

Haberin Devamı

"İddia ediyorum, Fenerbahçe en az 15 puan fark yer"

- Fenerbahçe kimi istiyorsa şimdiden gizlice anlaşmalı. Aykut Kocaman'ı mı istiyorlar? Anlaşın Aykut Kocaman'la. Hoca şimdiden yapsın gelecek yılın planlamasını. Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması bir şey değildir ama şampiyonluk yarışından kopması skandaldır. İddia ediyorum, Fenerbahçe en az 15 puan fark yer. Volkan Demirel, hakkında çıkan haberlerin ardından Aziz Yıldırım'la görüştüm gitmesi gibi bir durum söz konusu değilmiş. Advocaat'ın haftalardır takımla işi kalmamış. Yaptıkları ve söyledikleriyle mesajları veriyor ama kimse bunu anlamıyor. Ben de bunu anlamıyorum.

"Aziz Yıldırım, Advocaat'a yollarımızı ayıralım dese, hocaya müjde gibi gelir bu"

- Kayserispor devre arasında çözüm buldu. Hocasını değiştirdi, 10 tane futbolcu aldı. Şimdi tabanca gibi futbol oynuyor ama Fenerbahçe bulamadı. Gaziantepspor'un bu maçı bir fırsat olarak görmesi ve kazanması gerekiyordu. Kayserispor böyle yaptı mesela. Fenerbahçe de 2 puan kaybetti diyebiliriz. Aziz Yıldırım, Advocaat'a yollarımızı ayıralım dese, hocaya müjde gibi gelir bu. Bir daha da uğramaz buraya.

Haberin Devamı

"Aziz Yıldırım'ın yapması gereken, birini getirecek ve hoca seçimini o yapacak"

- Lens şu an Fenerbahçe'nin en fazla ümit beslediği isim ama sezon ortalaması düşük bir oyuncu. Wiel de uzun zaman sonra oynamasına rağmen ilk yarı iyi oynadı ama daha sonra yoruldu. Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye büyük hizmetleri olmuştur ama son yıllarda yapılan hoca değişiklikleri yanlış. Aziz Yıldırım'ın yapması gereken, birini getirecek ve hoca seçimini o yapacak. Aziz Bey de o kişinin işine karışmayacak.