Burun Ucu Düşüklüğü Sizi Nasıl Gösterir?

Burun yüzün güzelliğini en net şekilde ortaya çıkaran uzuvlarımızdan bir tanesidir. Bu nedenle yaptıracağınız başarılı bir estetik operasyon ile elde edeceğiniz görünüm farklılığı oldukça üst seviyede olacaktır. Ülkemizde en çok sıkıntı yaşanan alanların başında burun ucu düşüklüğü gelmektedir. Burun ucunda meydana gelen düşüklük yüzün çok daha farklı bir görünüme ve hatta yorgun bir izlenime sahip olmasına neden olacaktır.

Bunun yanı sıra sarkıklık sebebi ile nefes alışınızda da kalitesizliklerin ortaya çıkabileceğini bilmelisiniz. Estetik ile bu sorunların her biri oldukça kısa bir süre içerisinde çözüme kavuşturulacaktır. Kendinizi ülkemizde yer alan uzmanlara rahatlıkla emanet edebilirsiniz. Estetik sonucu uzman kişilerin ellerinden çıktığı zaman sorunsuz bir biçimde işleyiş gösterecektir.

Haberin Devamı

Burun düşüklüğünün çok farklı sebepleri olabilir. Bunun başında genetik faktörler gelmektedir. Genetik olarak alınan burun yapısı doğuştan düşük olabilir. Bu da görüntünüzün uzun seneler boyunca sizin istemediğiniz şekilde var olmasına sebebiyet verecektir. Siz de bu nedenle oldukça dikkatli davranarak uzmanınızı seçmeli ve bu genetik faktörü sizin istediğiniz haline çevirebilirsiniz. Uzmanınızı seçerken çok dikkatli olmalısınız. Kişinin bu alanda daha önce operasyonlar uygulayıp uygulamadığını da denetlemek sizin için çok önemlidir. Genel olarak sağlığınız estetik operasyon geçirmenize engel değilse dilediğiniz gibi estetik operasyonunuzun tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

Burun ucunuzda meydana gelen düşmenin sebebi yaş ilerlemesi de olabilir. Yaş ilerlemesi ile beraber en çok değişim geçiren organlarımızın başında burun gelmektedir. Hatta burun büyümesi bile söz konusu olabilmektedir. Burun ve kulak yaşlanma sürecinde boyutunda değişim meydana gelen organlarımızdandır. Siz de bu konuda vücudunuzda değişimlerin meydana gelmesini çok da olumlu bir biçimde karşılamıyorsanız estetik sizin sahip olmak istediğiniz görünümü kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Burun ucu düşüklüğü de bunlardan bir tanesidir. Yaşlanmanın etkisi ile sarkmalar ve burun ucunda da düşmeler meydana gelebilir. Bu konuda uzman kişiler ile iş birliği içerisinde hareket edilirse sorunsuz bir estetik dönüşüm geçirebileceğinizden emin olabilirsiniz. Burun estetiği konusunda ülkemizde yer alan uzmanların yurtdışından dahi talep aldığı da fark edilmesi gereken noktalardandır.

Haberin Devamı

Burun Düşüklüğü Operasyonları

Burun düşüklüğü operasyonlar ile giderilerek dilediğiniz görüntüyü size sağlamaktadır. Operasyon geçirebilmek için uygun sağlığa sahipseniz bu konuda zorluk ile karşılaşmadan sıkıntısız bir şekilde iyileşme dönemini de atlatabilirsiniz. Burun düşüklüğü operasyonunda genel olarak kemik kıkırdak dokusuna dokunulmadığı için iyileşme çok daha kısa bir sürede tamamlanmaktadır.

Burun düşüklüğü sadece estetik bir sorun değildir bunun yanı sıra nefes almanızı da olumsuz bir şekilde etkileyebilmektedir. Özellikle burnunda et olan kişilerin bir de burun düşüklüğünden muzdarip olması nefes konusunda daha da büyük sıkıntıların meydana gelmesine sebep olacaktır. Estetik kaygılar nedeni ile olmasa da sağlık sebepleri dolayısıyla burun düşüklüğü ameliyatı geçirmek zorunda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu konuda uzman seçiminizi tamamladıktan sonra sağlığınızın operasyon için uygun olup olmadığı denetlenecektir. Bu adımın da sonrasında dilediğiniz gibi operasyonu geçirebilir ve nefes alma sürecinde önünüze çıkacak sorunları da bertaraf edebilirsiniz. Uzmanınızın verdiği önerilere uyum sağlayarak operasyon öncesinde nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenerek istirahat evresini daha rahat bir biçimde tamamlamanızı sağlayabilirsiniz.

Burun Estetiği Sonrası İyileşme Süreci

Burun estetiklerinde iyileşme süreci 3 hafta ile bir ay arasında değişim göstermektedir. Kişilerin doktorların vermiş olduğu önerilere ne derece riayet tikleri ile alakalı olarak farklılıklar söz konusu olabilmektedir. Verilen kurallara riayet ederseniz ve gerekli kontrollerden de geçerseniz süreç içerisinde hızlı bir iyileşme de elde edebilirsiniz. Doktor kontrollerine gitmeyi de bu süreç içerisinde ihmal etmemelisiniz. Gerekli olan kontrolleri yaptırarak kusursuz bir operasyon sonucu elde edilebilir.

Burun estetiklerinde pansuman büyük önem arz etmektedir. Uzmanın size verdiği öneriler doğrultusunda pansuman tamamlanabilir. Nasıl Bir ortamda bulunmanız gerektiği de uzmanınız tarafından belirlenecektir. Genel olarak çok sıcak olan ortamlarda morlukların ve şişliklerin artış gösterdiği bilinmektedir.

Siz de bu önerilere uyum sağlarsanız vücudunuzda herhangi bir şişlik meydana gelmeden burun düşüklüğü ameliyatını atlatabilirsiniz. Yaş faktörü de iyileşmeyi oldukça yoğun bir biçimde etkilemektedir. Yaş ilerledikçe kişilerin iyileşmesi de oldukça zor bir hal almaktadır. Bu nedenle 60 yaş üzerinde olan kadınların ve erkeklerin estetik operasyon geçirmemeleri önerilmektedir.

Dr.Ercan Aydın
www.bursaburunestetik.com