Gündem Buse Varol kimdir?

Buse Varol kimdir?

24.07.2018 - 09:44 | Son Güncellenme:

Alişan'ın eşi son olarak Instagram'dan paylaşılan bir fotoğraf ile gündeme geldi. 3 aylık hamile olan Buse Varol'un 6 aylık hamile olduğu ve karnının büyüdüğü iddia edilmişti. Buse Varol konuya ilişkin açıklama yaptı. İşte o açıklamalar...

Buse Varol kimdir

Buse Varol, Instagram'da yayınlanan fotoğrafına ilişkin açıklama yaptı. 6 aylık hamile olduğu ve karnının büyüdüğü iddia edilen fotoğrafa ilişkin Buse Varol'dan ilk açıklama geldi.Peki Buse Varol kimdir?

Haberin Devamı

BUSE VAROL'DAN PAYLAŞILAN KAREYE İLİŞKİN İLK AÇIKLAMA

Genç oyuncu, "O fotoğraf gerçek değil. Bir arkadaşımın annesi karnımın ne kadar büyüdüğünü merak etmiş, biz de gönderelim dedik. Ben de iyice şişirdim karnımı hani sanki büyümüş gibi görünsün diye. Ona gönderdik, o da kendi instagram hesabından paylaşmış. Oradan da görmüşler ve almışlar fotoğrafı. Yok Buse'nin bebeği 6 aylık, yok 5 aylık demeye başladılar. Oysa beni instagram hesabımdan takip edenler bilir. Karnım hiç büyümedi. Hatta hala 36 bedenim, çok şükür büyüme yok daha. Bebeğimiz de 14 Şubat'ta doğacak. Bir hafta önce doğmazsa ya da bir sürpriz olmazsa" ifadelerini kullandı.

Buse Varol kimdir

BUSE VAROL KİMDİR?

Aslen Manisalı olan Buse Varol, 1990 yılında dünyaya geldi. Lisans eğitimini öğretmenlik bölümünde tamamladı ve bir süre özel bir eğitim kurumunda görev aldı. Buse Varol’un hayatı 2012 yılında düzenlenmiş olan Miss Turkey güzellik yarışmasıyla değişti. Bir süre kariyerine modellikle devam ettikten sonra oyunculuk yapmaya başladı. Oyunculukta ilerlemek isteyen Buse Varol, Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden oyunculuk dersleri aldı. İlk olarak Atv’de ekrana gelen Tozlu Yollar dizisinin kadrosunda yer aldı. Bu dizide Şerife karakterine hayat verdi. Ardından Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın ekibine katıldı, Yasemin isimli bir polis memurunu canlandırdı.

Haberin Devamı

2018 yapımı Dostlar Mahallesi adlı dizi filminde Alişan ve Çağla Şikel ile birlikte taksicilik yapmak zorunda kalan bir üniversite öğrencisi olan Bahar karakterini canlandırdı. 2018 Şubat ayında ise TRT 1’in tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid’in kadrosuna dahil oldu. Dostlar Mahallesi’nde tanıştığı 41 yaşındaki Alişan ile 2018 mayıs ayında nikah masasına oturdu. Alişan, Buse Varol’a Payitaht Abdülhamid dizisinin çekimleri sırasında evlilik teklifi yapmış, teklif sahnesi sosyal medyada da uzun süre konuşulmuştu.