Gündem Buse Varol program sunacak! Buse Varol kimdir?

Buse Varol program sunacak! Buse Varol kimdir?

17.07.2018 - 08:45 | Son Güncellenme:

Buse Varol kimdir? Kanal D'de çok yakında başlayacak olan 'Çok Talı' programının sunucusu Buse Varol olacak. Peki Buse Varol'u nereden tanıyoruz? Buse Varol ile ilgili merak edilenler...

Buse Varol program sunacak Buse Varol kimdir

Kanal D’de yakında yeni bir yarışma programı izleyicisi ile buluşacak; Çok Tatlı!

Haberin Devamı

"Çok tatlı" program, "çok tatlı" çocuklar, "çok tatlı" sunucu…

Sunuculuğunu ekranların sevilen ismi Buse Varol’un üstleneceği programda anne-babalar çeşitli durumlarda çocuklarının nasıl davranacağını tahmin etmeye çalışacak. Minik yarışmacılar ise birbirinden farklı oyunlardaki performansları ile bir yandan güldürecek bir yandan da çok şaşırtacak.

Buse Varol program sunacak Buse Varol kimdir

BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol, 1990 yılında Manisa’da doğdu. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır. Ailesinden ayrı yaşayan güzel oyuncunun Liseye giden bir erkek kardeşi vardır. 2012 yılında düzenlenmiş olan Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazanan güzel oyuncu uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanına geçmiştir.

Haberin Devamı

Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu Özel Ders almıştır. Tozlu Yollar dizisinde Şerife karakterini canlandıran Varol ayrıca Arka Sokaklar Dizisinde Yasemin İsimli bir Polis memurunu canlandırmıştır. Güzelliğiyle ön plana çıkmayı başaran oyuncumuzun fiziksel özellikleri de dikkat çekmektedir; 174 cm boyunda, 56 kg, saç rengi kumral göz rengi ise mavidir.

Modelliğin sonucunda tanınmaya başlayan Varol oyunculuk teklifleri almaya başlamıştır. Teklifleri değerlendiren Buse Varol, modelliği bırakarak oyunculuk kariyerine ilk adımı atmıştır. İlk dizisi 2013 yılında yayınlanan Tozlu Yollar adlı olmuştur. Bu dizi de Şerife adlı karaktere canlandıran Buse Varol ardından Arka Sokaklar adlı diziden teklif almış ve 2 yıl boyunca burada Yasemin karakterini canlandırmıştır.

Buse Varol, yapımcılığını Türker İnanoğlu ve Erler Film'in üstlendiği Dostlar Mahallesi adlı dizi filminde Alişan ve Çağla Şikel ile birlikte taksicilik yapmak zorunda kalan bir üniversite öğrencisi olan Bahar karakterini canlandırdı.

Son olarak Bülent İnal ile Özlem Conker’in başrollerini paylaştığı Payitah Abdülhamid’in kadrosuna dahil olan Buse Varol, Mislimelek karakteriyle seyirci karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Şimdilerde ise Kanal D'de çok yakında başlayacak olan programın sunuculuğunu üstlenecek.

Buse Varol Mayıs 2018'de şarkıcı Alişan ile evlendi. Geçtiğimiz ay Alişan ve Buse Varol'dan hamilelik haberi geldi.