Gündem Büşra ölüme böyle gitmiş!

Büşra ölüme böyle gitmiş!

23.01.2016 - 12:52 | Son Güncellenme:

İstanbul Suadiye’de kırmızı ışıkta geçen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden üniversiteli Feride Büşra Taşlı’nın (20) son görüntülerine Habertürk ulaştı. Görüntülerde karşıdan karşıya geçmeyen çalışan Büşra'ya kırmızı ışıkta geçen bir araç çarpıyor.

Büşra ölüme böyle gitmiş

Bilkent Üniversitesi’nde bursla okuyan hazırlık sınıfı öğrencisi 20 yaşındaki Feride Büşra Taşlı, yakaladığı başarıyla hayalini kurduğu Uluslararası İlişkiler Bölümü’ne girmeye hak kazandı. Arkadaşlarıyla kutlama yapan genç kız, Bağdat Caddesi’nde yemek yedikten sonra Kartal’daki evine gitmek için yola çıktı. Suadiye’de yolun karşısına geçmek isteyen Büşra’ya, kırmızı ışıkta durmadığı iddia edilen 34 LG 9656 plakalı araç çarptı. Genç kız, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

İsmi yetkililer tarafından açıklanmayan sürücünün psikolog Zeynep Nur Koşan olduğu öğrenildi. 2 yakını ve 2 avukatının bir an olsun yanından ayrılmadığı Koşan, karakoldaki işlemlerinin ardından tutuklandı. Koşan ifadesinde kırmızı ışıkta geçmediği iddia etse de görgü tanıkları tam tersini söylemişti.

İŞTE O KORKUNÇ KAZA

BABA: İÇİM YANIYOR BENİM

Büşra'nın babası Erol Taşlı, "Ben bir baba olarak bu görüntülere, görüntü kayıtlarına ulaşamıyorum. Niçin bunlar bana verilmiyor? İçim yanıyor benim" dedi.

Yazarlar