Niğde BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL SEKRETERİ ÜZEYİR TUNÇ;

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL SEKRETERİ ÜZEYİR TUNÇ;

27.03.2014 - 13:59 | Son Güncellenme:

.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL SEKRETERİ ÜZEYİR TUNÇ;

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, yerel yönetiminde BBP’nin Türkiye’nin en başarılı siyasi parti olduğunu söyledi.
Tunç, yerel seçimler çalışması kapsamında BBP Niğde İl Teşkilatını ziyaret ederek, BBP Niğde Belediye Başkan Adayı Ali Ayhan, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Bünyamin Karataş ve partililerle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.
Ziyaretler öncesi BBP İl binasında basın toplantısı düzenleyen BBP Genel Sekreteri Tunç, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için önemli bir seçim olduğunu belirterek: “Bu seçim Türkiye için, Büyük Birlik Partisi için önemli bir seçimdir. Ülkemizi 5 yıl daha yönetecek yerel yöneticilerini seçeceğiz. Belediye başkanlarını seçeceğiz. Belediye meclis üyelerini seçeceğiz.
Vatandaşlarımız oylarını verirken, bu güne kadar hangi vaatlerle geldiklerini ve neler yaptıklarını lütfen çok iyi gözden geçirmesini istiyorum” dedi.
Açıklamalarında iktidar partisini eleştiren Tunç: “İktidar partisi her seçimde olduğu gibi sanal bir düşman ilan ederek, düşman oluşturdu. Oraya saldırarak kendi seçmenlerini tutarak, belli bir oyun peşinde olmanın çabası içerisinde olduğunu görüyoruz. Bugün bir paralel yapı oluşturmuşlar. Paralel yapı varsa biz hep şunu söylüyoruz : “paralel yapıyı ortaya çıkar. Ama paralel yapıyı vuracağım derken öbür taraftan da ayakkabı kutularını, insan boyutundaki kasalardan çocuklarınız götürdüğü paraları, bu milletin evlatlarının ak sütü gibi helal olan vergileriyle ödedikleri bütçeden kapatmaya çalışmayın” dedi.