Teknoloji Büyük ekranlı Samsung Galaxy S8’in logosu ortaya çıktı

Büyük ekranlı Samsung Galaxy S8’in logosu ortaya çıktı

13.02.2017 - 10:48 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy S8’in çıkışına kısa bir süre kala yaptığı sızıntılarla ünlü Evleaks, Twitter üzerinden paylaştığı görselle Samsung Galaxy S8+’ın logosunu gözler önüne serdi.

Büyük ekranlı Samsung Galaxy S8’in logosu ortaya çıktı

Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S8'in satış fiyatını geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Bu sefer ise daha büyük ekran, depolama alanı ve bir batarya ile gelecek Samsung Galaxy S8 Plus'ın logosu Evleaks tarafından sızdırıldı.

Haberin Devamı

Twitter'dan paylaşılan görsele göre Galaxy S8’in büyük ekranlı versiyonu Samsung Galaxy S8+ ismini alacak. Firma, eğimli ekrana sahip Galaxy S7 Edge'te yaptığı gibi ismin sonuna "Edge" eklemeyecek.

İddialara göre Samsung Galaxy S8, QHD çözünürlükte 5.7 inçlik bir ekranla gelebilir. Samsun Galaxy S8+’ın ekran büyüklüğü ise 6 inç boyutunda olabilir. Ekran boyutları dışında cihazlarda nasıl bir farklılık olacağı ise kesin olarak bilinmiyor.

29 Mart’ta New York'ta düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacağı söylenen Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus’ın 24-30 Nisan tarihleri arasında ise satışa sunulacağı iddia ediliyor.