Cadde Büyük konsere hazırlık!

Büyük konsere hazırlık!

26.08.2016 - 13:12 | Son Güncellenme:

Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu’nun (ASKEF) organizasyonuyla düzenlenecek ’9. Avrasya Şairleri ve Sanatçıları Buluşması’, 2-4 Eylül tarihlerinde Antalya’da yapılacak.

Büyük konsere hazırlık

Muratpaşa’daki Hadriyanus Otel’de 2 Eylül Cuma günü başlayacak 9. Avrasya Şairleri ve Sanatçıları Buluşması’na 17 ülkeden şair ve sanatçılar katılacak. Program kapsamında şef Arzu Singer Dede’nin yöneteceği ASKEF Türk Müziği Topluluğu Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda konser verecek. Koro üyeleri, ’Kanaryam Güzel Kuşum’, ’Değdin Salarıma’, ’Rüya Gibi Ucan Yıllar’, ’Sevemez Kimse Seni’, ’Bülbül ¶şıkmış Güle’, ’Geceler’ ’Saçı Burmalı’, ’Bahçalarda Y?rim Var’, ’Haydar Haydar’, ’Dağlar Dağlar’, ’Biz Yangına Gideriz’, ’Olmasa Mektubun’, ’Vay Sürmeli’ gibi birçok şarkıyı seslendirecek.

Haberin Devamı

ASKEF Müzik Direktörü Arzu Singer Dede, bestek?rlar Hüseyin Sözlü, Yalçın Benlican, Tuncay Yalın, Ümran Çetin Varlık’ın da onur konukları olarak konserde yerlerini alacaklarını belirtti. Dede, "Konuk sanatçı olarak konsere davet edilen Türk Sanat Müziği sanatçıları Türker Atik, Tuncay Yalın, Murat Balaban, Abbas Tuncay’da birer şarkı seslendirecek" dedi.

Konuk ülkelerden gelecek ses sanatçıları Sevgi Son Sualp, Cevahir Karaca, Samir Abdullayev, Aygün Rehimli Akbaba, Salim Benli’ de ’9. Avrasya Şairleri ve Sanatçıları Buluşması’ toplantılarının yapılacağı Hadriyanus Otel’de sahneye çıkacak. (DHA)