İstanbul BÜYÜKÇEKMECE’DE SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLAMASI

BÜYÜKÇEKMECE’DE SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLAMASI

14.02.2014 - 17:56 | Son Güncellenme:

.

BÜYÜKÇEKMECE’DE SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLAMASI

Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği Sevgililer Günü etkinliğinde sahneye çıkan Suzan Kardeş, Yasemin Göksu ve Şebnem Dönmez’in müzikli kabaresi beğenildi. Tezahürat ve sloganlar eşliğinde konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de, “Yüce Allah hiçbirimizin kalbinden insan sevgisini, vücudundan sağlığı ve sofrasından bereketi eksik etmesin” dedi.
Büyükçekmece Belediyesi’nin Sevgi Günü nedeniyle World Point Yaşam Merkezi’nde düzenlediği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. 'Benim Sevdam Büyükçekmece' isimli organizasyona 5 bin kişi katıldı. Etkinlik Büyükçekmece Halk Akademisi’nin Bahçe Bakım kursiyerlerinin Sevgi Günü’ne özel hazırladıkları Sevgi Bahçesi’nin açılışıyla başladı. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün kursiyerlerin hepsiyle yakından ilgilendi. Kendisini karşılayan vatandaşlarla beraber sevgi temalı hazırlanan bitkileri inceleyen Akgün, Büyükçekmecelilerle birlikte serginin açılış kurdelesini kesti.
Serginin ardından düzenlenen kokteylde vatandaşlarla kucaklaşan Akgün, kendisine ilgi gösteren Büyükçekmecelilerle bir süre sohbet etti. Daha sonra programın düzenlendiği salona giren Başkan Akgün, alkış ve sloganlar eşliğinde sahneye çıktı. Büyükçekmece’yi birlikte yeniden inşa ederek Avrupa kenti haline getirdiklerini ifade eden Dr. Hasan Akgün, omuz omuza vererek büyümeye devam edeceklerini söyledi.
Türkiye’nin davasına inanmış kişilerle birlikte ülkemizi koruyacaklarını anlatan
Akgün, şöyle konuştu: "Birlik ve beraberlik içerisinde, Mevlana aşkıyla, Yunus Emre aşkıyla birbirinizi seviniz. Küs olmayınız. Bu dünya hiç kimseye kalmayacak. Her birinizin ellerinden, gözlerinden ve yanaklarından öperim.”
Konuşmanın ardından Suzan Kardeş, Yasemin Göksu ve Şebnem Dönmez’in müzikli kabaresi sahne aldı. Türk sinemasının duayenlerinin fotoğraflarıyla süslenen sahnede salonu dolduranlar hep bir ağızdan şarkılar söyledi. Yeşilçam’da en çok kullanılan eserleri seslendiren sanatçılar, Büyükçekmeceli hanımlara unutamayacakları bir gün yaşattı.

Yazarlar