İstanbul BÜYÜKÇEKMECELİ'LER "SEVGİ GÜNÜ"NE HAZIRLANIYOR

BÜYÜKÇEKMECELİ'LER "SEVGİ GÜNÜ"NE HAZIRLANIYOR

12.02.2014 - 11:18 | Son Güncellenme:

.

BÜYÜKÇEKMECELİLER SEVGİ GÜNÜNE HAZIRLANIYOR

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademileri Kursları’nda bahçe bakım dersi alan kursiyerler, 14 Şubat Sevgi Günü’nde birbirinden renkli eserlerini sergilemeye hazırlanıyor.
Bilinçli bahçıvanlar yetiştirerek çevre duyarlılığını artırmak isteyen Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Halk Akademisi’nde Bahçe Bakımı Kursu’nun açılması talimatını vermişti. Yaklaşık 25 bin kursiyere 105 ayrı branşta eğitim veren halk akademisinde bahçe bakımı kursuna başlayan kursiyerler, uygulamalı olarak ağaç budama dersleri almaya başladı. Çiçek dikimi ve süsleme yapmanın inceliklerini öğrenen kursiyerler, 14 Şubat Sevgi Günü’nde eserlerini sergilemenin heyecanını yaşıyor. Kursiyerler, zeytin ağacı, gül ve karanfillerle "Sevgi Bahçesi" adı altında World Point Sosyal Tesisleri’nde saat 14.30’da eserlerini sergileyecek.
Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün’ün de katılacağı organizasyonda Suzan Kardeş, Yasemin Göksu ve Şebnem Dönmez’in müzikli kabaresi de sahnelenecek.