Ege Büyükşehir Aydın’da dev hizmetlere devam ediyor

Büyükşehir Aydın’da dev hizmetlere devam ediyor

17.03.2017 - 06:00 | Son Güncellenme:

Başkan Özlem Çerçioğlu, “Kemer Mahallesi’ne spor kompleksi, Bozdoğan ilçemizin ihtiyacı olan hizmet merkezi ve Köşk Dalama arasında köprü en kısa sürede bitecek, halkımız rahat edecek” dedi

Büyükşehir Aydın’da dev hizmetlere devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yatırımlar konusunda hız kesmiyor.

Vatandaşların büyük heyecanla beklediği Kemer Mahallesi’ndeki Aydın Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi, son aşamaya geldi.

Modern tesis, 22 bin metrekare büyüklüğünde arazi üzerine kurulacak. Toplam inşaat alanı 12 bin 465 metrekare olan tesiste termal binası, engelli çocuk ve vatandaşların yararlanabileceği rehabilitasyon havuzu, fizyoterapi merkezi, açık olimpik yüzme havuzu, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortu, restaurant, yeşil alan ve otoparklar bulunmaktadır.

Maliyeti 24 milyon

Büyükşehir Aydın’da dev hizmetlere devam ediyor


Tesis, bünyesindeki güneş enerji panelleri ile gün içinde harcadığı bütün enerjisini kendisi üretecek. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaklaşık maliyeti 24 milyon lira olan kompleksle ilgili şunları söyledi: “Son aşamaya gelen tesis ile uzun yıllardır eksikliği hissedilen bir yatırımı halkımızın hizmetine sunacağız. Özellikle gençlerimiz ve çocuklarımızın böyle bir tesisten yararlanabilmesini çok önemsiyorum. Bu tesis, yetenekli genç sporcularımız için de sağlıklı bir altyapı kaynağı olacaktır. Aydın Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi şimdiden Aydın halkına hayırlı olsun.”

Yatırımlara devam

İl geneline yaptığı yatırım hamlesine devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’ın önemli ilçelerinden olan Bozdoğan’a hizmet merkezi kazandırıyor. Merkez yaklaşık 3 bin metrekare alan üzerine yapılacak. Bozdoğan Hizmet Merkezi’nde çalışma ofisleri, çok amaçlı salonlar, otopark bulunacak.

Aydın’ın her noktasında yatırım ve hizmetlerin sürdüğünü ifade eden Başkan Çerçioğlu, “Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak, Bozdoğan ilçemize hizmet merkezi yapacağız diye söz vermiştik. İl genelinde yaptığımız yatırımlar, Bozdoğan’da da devam edecek. Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

Dalama ve Yamalak köprüleri

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Dalama ile Yamalak halkının en büyük sorunlarından olan köprü sorununu da yakın zamanda çözüme kavuşturuyor.

Büyükşehir Aydın’da dev hizmetlere devam ediyor


Köşk - Dalama arasına yapılacak köprü, 60 fore kazık üzerine 120 metre uzunluğunda ve 11.5 metre genişliğinde yapılacak. Kuyucak Yamalak Mahallesi’ne yapılacak olan köprü ise, 32 adet fore kazık, 74 metre uzunluğunda 11.5 metre genişliğinde inşa edilecek. Başkan Çerçioğlu, yapılacak hizmet ve yatırımların hız kesmeden devam edeceğini belirterek, “Tesislerimizin hepsi vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.