Ankara Büyükşehir Belediyesinden 150 Amatör Spor Kulübüne Malzeme Yardımı

Büyükşehir Belediyesinden 150 Amatör Spor Kulübüne Malzeme Yardımı

21.04.2018 - 16:52 | Son Güncellenme:

.

Büyükşehir Belediyesinden 150 Amatör Spor Kulübüne Malzeme Yardımı

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesince 150 amatör spor kulübüne spor malzemesi yardımında bulunuldu.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Vali Alaaddin Yüksel Spor Tesisleri'nde düzenlenen dağıtım törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Türkiye Futbol Federasyonu Antalya Temsilcisi Ahmet Köksalan, Antalya Amatör Spor Kulüpleri Derneği (ASKF) Başkanı Metin Bulut ile genç sporcular ve aileleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Türel, Antalya'da sporun en büyük destekçisi olmaya devam ettiklerini belirtti.

Özellikle amatör kulüplere ve altyapıya büyük önem verdiklerini kaydeden Türel, geleceğin sporcularının yetişmesi için her türlü desteği sağladıklarını ifade etti.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesinin her yıl Antalya'daki 150 amatör spor kulübüne spor malzemesi yardımında bulunduğunu vurgulayan Türel, "Antalya'yı sporun başkenti yapma hedefiyle yola çıkmış, spora büyük önem veren, bugün bile buraya 2 saat spor yaptıktan sonra gelen bir belediye başkanı olarak, amatör spor kulüplerimizi her zaman önemsedim. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak amatör kulüplerimizin yanında yer almaya, onları desteklemeye gayret ettik." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak çocukların, gençlerin sporla iç içe olması, sporu sevmesi için bütün imkanları seferber ettiklerini belirten Türel, Türkiye'de ilk olan Okullar Ligi'nin ilk yılında bin 300 olan öğrenci sayısının dördüncü yılında 188 okuldan 6 bin 750 öğrenciye ulaştığına işaret etti.