Kocaeli Büyükşehir Muhtarları Unutmadı

Büyükşehir Muhtarları Unutmadı

20.10.2017 - 13:38 | Son Güncellenme:

.

Büyükşehir Muhtarları Unutmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlar günü dolayısıyla bir restorantta etkinlik düzenledi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar günü kapsamında bir restaurantta, Kocaeli’de hizmet veren muhtarların bir araya geldiği program gerçekleştirdi. Uzun dönemdir muhtarlık görevini yürüten muhtarlara plaket takdim edildiği programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ”Sizler bizim en yakın arkadaşlarımızsınız” dedi.
Programa Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Lütfü Efil, Siyasi Partilerin Kocaeli İl başkanları ve muhtarlar katıldı.
muhtarlar adına bir konuşma yapan 7 dönemdir muhtarlık görevini yürüten İzmit ilçesi Tepecik Mahalle Muhtarı Güngör Saner ‘’Biz muhtarlar yerel demokrasinin en eski temsilcisiyiz. Bizleri unutmayan ve her fırsatta değer verdiklerini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Muhtarlar Günü yemeğinde muhtarlara hitaben konuşma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise ‘’ Bizler muhtarlarımıza çok değer veriyoruz. Onlar demokrasimizin en temel taşıdır. Yaptıkları hizmetlerin takdir edilmesi gerekiyor. Muhtarlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum‘’ ifadelerini kullandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen programda muhtarlara hizmetleri için teşekkür eden Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, ‘’Sizlerle beraber olmaktan oldukça memnunum. Muhtarlarım seçilen, vatandaşa en yakın olan mesai arkadaşlarımızdır. Sizler vatandaşlarımızın sorunlarının çözümünde en önemli anahtarısınız. Bu vesile ile muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum‘’ dedi.
Gerçekleştirilen programda, uzun dönemdir Kocaeli’de görev yapan muhtarlara plaket takdim edildi. Paleket takdimi beşinci, altıncı, yedinci ve sekizinci dönemini geçiren muhtarlara verildi.