Kocaeli Büyükşehirli Karateciler, Yeni Başarılara İmza Attı

Büyükşehirli Karateciler, Yeni Başarılara İmza Attı

06.03.2017 - 11:40 | Son Güncellenme:

.

Büyükşehirli Karateciler, Yeni Başarılara İmza Attı

Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası’nda yedi altın, bir gümüş, iki bronz madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler yeni bir başarıya daha imza attı.
Bu yıl 30.’su yapılan Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası’nda yedi altın, bir gümüş, iki bronz madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, Milli Takım’ın başarısında büyük söz sahibi oldu. 3-5 Mart tarihleri arasında İstanbul’un ev sahipliği yaptığı organizasyonda Türkiye rüzgarı esti. 25 ülkeden 500’ün üzerinde sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada mavi beyazlılar, ferdilerde olduğu gibi takımlarda da başarılı sonuçlar elde etti. Turnuvada Yıldızlar kategorisi 50 kiloda Ahmet Bulut, Ümitler kategorisi 57 kiloda Ekrem Altuner Yılmaz, Gençler kategorisi 70 kiloda Enes Bulut, Gençler kategorisi 53 kiloda Gülsen Demirtürk, Gençler kategorisi 59 kiloda Rabia Şentürk, Gençler kategorisi 61 kiloda Ömer Özer, Büyükler kategorisi 50 kiloda Bahar Erşeker Türkiye Şampiyonu oldu. Yıldızlar 54 kiloda Merve Ertuğ ikinci, Ümitler kategorisi 47 kiloda Fatmanaz Yenen ile 50 kiloda Kadir Kaan Bekler üçüncü oldu.
Takımlarda ise Genç Bayanlar kategorisinde Gülsen Demirtürk ile Rabia Şentürk Şampiyon oldu. Ümit Bayanlar takımlarda Fatmanaz Yenen ikinci olurken, Ümit Erkekler kategorisinde Ekrem Altuner Yılmaz şampiyon, Genç Erkekler takımlarda Enes Bulut ‘da şampiyon oldu.