Ekonomi ‘Büyüyen Türkiye’ye değer katmaya devam’

‘Büyüyen Türkiye’ye değer katmaya devam’

08.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Akfen Holding, 41’nci kuruluş yıldönümünü İstanbul’daki Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde (PSM) gerçekleştirdiği ve ‘Akfenli Yıllar’ adını verdiği konseriyle kutladı.

‘Büyüyen Türkiye’ye değer katmaya devam’

Grubun 41’nci yılına ilişkin değerlendirmede bulunan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Akfen Holding’in kurulduğu günden bu yana hayata geçirdiği faaliyetlerle Türkiye ekonomisine değer yaratırken, Türk milletinin refahına katkıda bulunmayı hedeflediğini belirtti. Akın, gelecekte de bugünkü heyecanla yola devam edeceklerini ifade etti.

Akın, “İçinde bulunduğu coğrafyadaki olumsuzluklar devam ediyor olsa da, Türkiye, milletinin değerlerine bağlılığı ve genç nüfusunun heyecanı dikkate alındığında taşıdığı potansiyelle büyümesini sürdürüyor. Biz de gelecek dönemde büyüyen Türkiye’ye değer yaratmaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Tarih odaları

‘Akfenli Yıllar’ konserinde davetlileri bir sürpriz karşıladı. Konser alanı girişi önüne kurulan ve Akfen Holding’in 41 yılını temsil eden ‘Akfenli Yıllar Odaları’, davetlilerin yoğun ilgisini çekti. 4 farklı ofis alanı olarak tasarlanan odaların her birinin Akfen Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın birebir çalışma ofislerini yansıtmasına özen gösterildi.

Odaların içlerinde yer alan 4 profesyonel tiyatrocu ise o dönemin kıyafetleri, hareketleri ve tarzlarıyla 4 farklı Hamdi Akın olarak davetlilerin karşısına çıktı. Tiyatrocu Akın’lar o dönemdeki Akfen ve Türkiye hakkında davetlilere bilgi verdi.

Haberin Devamı

Akfen’le 41 yıl

‘Büyüyen Türkiye’ye değer katmaya devam’


Akfen Holding, 41’nci kuruluş yıldönümünde önemli bir etkinliğe imza attı. Temelleri 1976 yılında Ankara’da küçük bir kazan atölyesi ile atılan Akfen, yeni yaşını İstanbul’daki Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde (PSM) gerçekleştirdiği ve ‘Akfenli Yıllar’ adını verdiği konseriyle kutladı. Fahir Atakoğlu’nun orkestra şefliğini üstlendiği konserde ünlü sanatçılar Sertab Erener, Levent Yüksel ve Aşkın Nur Yengi aynı sahneyi paylaştı. Sanatçılar, davetlilere keyifli anlar yaşattı.