Cadde 20. ALTIN OBJEKTiF ÖDÜLLERi SAHiPLERiNi BULDU

20. ALTIN OBJEKTiF ÖDÜLLERi SAHiPLERiNi BULDU

04.06.2014 - 19:22 | Son Güncellenme:

Törene, alkışları ve ödülleri alan ‘Muhteşem Yüzyıl’ ekibi damgasını vurdu. Dizide ‘Şehzade Mustafa’ karakterini canlandıran Mehmet Günsür gecenin yıldızı oldu.

20. ALTIN OBJEKTiF ÖDÜLLERi SAHiPLERiNi BULDU

Magazin Gazetecileri Derneği tarafından bu yıl 20’ncisi düzenlenen ‘Altın Objektif Ödülleri’ önceki akşam Park Bosphorus Taksim Otel’de sahiplerini buldu. ‘Yılın En İyileri’nin ödüllendirildiği törende ünlüler geçidi yaşandı. Davetliler, Ali Poyrazoğlu’nun ‘Asi Kuş’ gösterisi ile kahkalar atarken, ENBE orkestrasının şarkılarıyla da keyifli anlar yaşadı.
Geceye ‘Muhteşem Yüzyıl’ ekibi damgasını vurdu.

- İki bölüm sonra final yapacak olan ‘Muhteşem Yüzyıl’ ekibi, ‘En İyi Dizi’ ödülü başta olmak üzere 4 ödül birden aldı. Dizide Sultan Süleyman’ı canlandıran Halit Ergenç ‘En İyi Erkek Oyuncu’ seçilirken, Hürrem Sultan’ı oynayan Vahide Perçin ise ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü aldı.
- Ödüllerini almak için hep birlikte sahneye çıkan ‘Muhteşem Yüzyıl’ ekibi büyük alkış aldı. Mehmet Günsür’ün ödülü kafasına koyarak verdiği pozlar oldukça dikkat çekti.
- Genç oyuncu Kerem Bursin, törene anneannesi ve dedesi ile katıldı. Bursin’in dedesi Ali Günay Birced, “Kerem bir gün arabayı Etiler’de bir lisenin önüne yanaştırdı. Bir kız hayranı Kerem’i farkedip çığlık attı ve bütün okul arabanın etrafını çevirdi. Nasıl kaçacağımızı şaşırdık” diyerek torununun hayranlarından şikayetçi oldu
- Erkan Petekkaya geceye, gözlerindeki rahatsızlıktan ötürü gözlükle katıldı. Oyuncunun, ‘Muhteşem Yüzyıl’ın ‘Şehzade Mustafa’sı Mehmet Günsür’ü görünce yanına giderek, “Aman şehzadem, verin elinizi öpeyim” diye espri yapması herkesi güldürdü.

Haberin Devamı

20. ALTIN OBJEKTiF ÖDÜLLERi SAHiPLERiNi BULDU

MiLLiYET VE VATAN’A 5 ÖDÜL

Gecede Milliyet ve Vatan gazeteleri 5 ödül öldü. Melis Güvenç; ‘En İyi Röportaj’, Mesut Yılmaz; ‘En İyi Haber’, Emrah Akçaay; ‘En İyi Fotoğraf’, Umut Ünver de fotoğraf dalında iki ödül aldı.