Cadde Pamela Anderson ve Jon Peters, 30 yıl sonra evlendi

Pamela Anderson ve Jon Peters, 30 yıl sonra evlendi

23.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

90’lı yıllara damgasını vuran oyuncu Pamela Anderson’ın, bir dönem büyük aşk yaşadığı yapımcı Jon Peters ile evlendiği ortaya çıktı.

Pamela Anderson ve Jon Peters, 30 yıl sonra evlendi

90’lı yıllara damgasını vuran oyuncu Pamela Anderson’ın, bir dönem büyük aşk yaşadığı yapımcı Jon Peters ile evlendiği ortaya çıktı. İkili, geçtiğimiz pazartesi günü Malibu’da düzenlenen özel bir törenle dünyaevine girdi. 30 yıl önce Playboy Malikanesi’nde tanışıp, ilişki yaşamaya başladıktan sonra ayrılan ve birkaç ay önce yeniden bir araya gelen eski aşıklardan 74 yaşındaki Peter, “Her yerde güzel kadınlar vardı. İstediğimi seçebilirdim ama 35 yıldır ben yalnızca Pamela’yı istedim. Beni iyi anlamda vahşileştiriyor” dedi.
Geçtiğimiz yıl eski sevgilisi Adil Rami’den şiddet gördüğü haberleriyle gündeme gelen 52 yaşındaki oyuncu ise, “Jon’u ailem gibi derinden seviyorum. Onun hayatı beni korkuturdu. Ama hep oradaydı ve beni asla yanıltmadı. Şimdi hazırız. Birbirimizi anlıyor ve karşılıklı saygı duyuyoruz. Şanslı bir kadınım. Bu da Tanrı’nın bir planı olduğunun kanıtıdır” açıklamasını yaptı.