Cadde AGRESiF, KOMPLEKSLi DEĞiL HANIM HANIMCIK!

AGRESiF, KOMPLEKSLi DEĞiL HANIM HANIMCIK!

07.05.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

46 dergisinin ikinci sayısı Şahan Gökbakar’ın ‘seksi pozlarına’ yer verdi.

AGRESiF, KOMPLEKSLi  DEĞiL HANIM HANIMCIK

Yaratıcı yönetmenliğini Mehmet Turgut’un yaptığı dergi, Gökbakar’ı kadın kılığına soktu. Komedyen, kadınlarla ilgili fikirlerini dergiyle paylaştı:
- “Kendi ayaklarımın üzerinde dururum’ tribindeki kadınlar bana çekici gelmiyor. Daha çok hanım hanımcık, oturmasını kalkmasını bilen, kadınlığının farkına varanlar çekici geliyor.“
- “Hayatımda en sevdiğim kadın annemdir. Annelerimiz gibi özel kadınlar bulmak artık çok zor. Ben de bu sebeple sevgili ararken böyle bir kıstasa girmiyorum ki sevgilim olabilsin!”
- “Erkekler kadınlar kadar cin değiller. Ben hiçbir zaman ilişki yaşadığım bir kadına üçüncü ayımızda ‘Beni gerçekten seviyor musun?’ diye sormadım. Ben şöyle düşünürüm: Benimle film izliyorsa, benimle tatile gidiyorsa, benimle uyuyorsa beni seviyordur. Ama iyi ki kadınlar var. Erkeklerin onlara kendilerini beğendirme çabası belki de beni komedyenliğe iten şeydir.”

46’nın diğer konukları Serra Yılmaz, Ömer Faruk Sorak, Emma Shapplin, Hayko Cepkin, Yekta Kopan, Begüm Kütük, Selçuk Erdem, Saadet Işıl Aksoy, Özlem Süer, Birce Akalay, Murat Dalkılıç, Gürgen Öz, Aslı, Hayrettin Karaoğuz, IAMX, Derin Sarıyer, Funda Eryiğit, Mehmet Turgut&Mine Tugay ve Anneke Van Giersbergen.