Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Uyuşturucu kullanmak ve tedarik etmekten’ üç yıl hapis yatan Deniz Seki, özgürlüğüne kavuştuktan sonra hayatına yeni bir rota çizdi.

DENİZ SEKİ, UMRE YOLCUSU

Şarkıcı, öncelikle üzerindeki borç yükünden kurtuldu. Seki, cezaevinden çıktıktan sonra konserlerden kazandığı paralarla tüm borçlarını kapattı ve ekonomik özgürlüğüne kavuştu.

Maddi meselelerinin çözümünü bulan şarkıcı, maneviyatı da ihmal etmemeye kararlı. Seki, cezaevindeyken başladığı manevi yolculuğun duraklarından birine uğrayacak bu ay içinde. Umre için Suudi Arabistan’a gidecek...

Haberin Devamı

KENAN, KIVANÇ REDDETTİ İBRAHİM ÇELİKKOL OYNADI

Pazartesi akşamı Kanal D’de yayınlanan ‘Siyah Beyaz Aşk’ dizisiyle ilgili ilginç bir kulis bilgisi dinledim ünlü bir yönetmenden:

“Hatırlarsan bu diziyi Ay Yapım, ‘Siyah Beyaz’ diye Star TV’ye çekecek ve başrolleri de Kıvanç Tatlıtuğ’la Tuba Büyüküstün oynayacaktı. Son anda ‘Senaryo yetişmiyor, o yüzden elimizdeki ‘Cesur ve Güzel’i çekeceğiz onun yerine’ diye açıklama yapmıştı Ay Yapım. Sonradan ortaya çıktı ki, işin aslı şuymuş meğer:

DENİZ SEKİ, UMRE YOLCUSU

Kıvanç Tatlıtuğ, kabul edip, üzerinde çalışmaya başladığı diziyi, Ay Yapım’ın ATV için Kenan İmirzalıoğlu’na teklif ettiğini, oyuncunun senaryoyu beğenmeyip reddettiğini öğrenince şöyle tepki göstermiş:

‘Kenan İmirzalıoğlu’nun ‘Hayır’ dediği dizide ben de oynamam.’

Kenan’dan sonra Kıvanç da reddedince Eylem Canpolat’la Sema Ergenekon’un ‘Siyah Beyaz’ı geçtiğimiz sene rafa kalktı.

Ancak Ay Yapım’la ‘Siyah Beyaz’ı çekemeyen iki senarist bu sezon D Yapım’la anlaştı.”

İbrahim Çelikkol’la Birce Akalay’ın başrolünü paylaştıkları dizi, zor bir akşamda ekrana geldi ve bekleneni veremedi.

‘PKK YERİNE KUZEY KORE İLE SAVAŞALIM’

İki sezondur üç kanalda güvenlik güçlerimizin başta PKK olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelesini anlatan üç dizi var.

Star TV ve FOX, bunlar yayınlandığında iyi reyting alıyor, Kanal D’ninki henüz birinciliği yaşatmadı.

Bu projelerin niye çekildiği belli. Güvenlik güçlerinin moralini yüksek tutmak, izleyene moral aşılayıp reyting almak.

Olayın tanığı değilim. TV dünyasında adeta şehir efsanesine dönen, bazı yöneticilerin hangi kafayla hareket ettiğine dair ilginç bir iddiayı paylaşmak istiyorum.

Haberin Devamı

Asker dizisi, genellikle gün birincisi olan kanalın drama müdürü PKK’lılarla savaşılmasına itiraz eder ve şöyle bir öneri getirir:

“Niye PKK ile savaşan bir dizi çekiyoruz? Askerlerimiz, PKK ile değil Kuzey Kore’yle savaşsın.”

Mevcut dizi gibi aksiyon-dram değil, ilginç bir absürt komedi olabilir!

ŞENER’İN İLGİNÇ HESABI!

İbrahim Kutluay ve Demet Şener’in yılan hikayesine dönen boşanma davasından medyaya yansıyan son haber ilginç. Şener, 8 milyon TL tazminat talep etmiş, Kutluay da bu parayı çok yüksek bulup, itirazda bulunmuş.

Kutluay’ın itirazına kızan eski manken, “Ona 16 yılımı verdim. Çalışsam 32 milyon TL kazanırdım” demiş. Nasıl hesap ama!

GÜNÜN SÖZÜ

Güzel günler sana gelmez, sen onlara yürüyeceksin.(Mevlana)