Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ocak’ta Dominik, Haziran ayında Kıbrıs’ta karşılaştığım Çılgın Sedat’la sekiz ayda üçüncü buluşmamız Kocaeli’nde oldu.

Hafta sonu Kartepe’deydim. Sedat Kapurtu’nun yapımcısı, yönetmeni ve başrol oyuncusu olduğu “Benim Adım Osman”ın çekimlerinin İzmit’te olduğunu öğrenince ilk fırsatta sete gittim.

İzmit Körfezi’ne tepeden bakan Akçakoca Mahallesi’ndeki çekimleri izleyip, Sedat Kapurtu’dan film hakkında bilgi aldım.

Gittiğimde Deniz Oral, Çiğdem Tunç, Murat Övüç, Tuğçe Topçu ve Öncil Aktarıcı gibi isimler vardı sette.

Haberin Devamı

Cengiz Kurtoğlu, Songül Karlı, Tayfun Sav, Nur Ertürk, Çiğdem Tunç, Murat Övüç, Gizem - Hakan Hatipoğlu, Kayhan Yıldızoğlu, Latif Doğan, Nagihan Karadere, Murat Kurşun, Coşkun Gögen, Fatih Mühürdar, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın da oynadığı filmin çekimleri Çınarcık, Samsun ve Beylikdüzü’nde sürecek.

YILDIZOĞLU’NUN ÖRNEK İŞ AHLAKI

Öyküsünü Sedat Kapurtu’nun, senaryosunu Banu Kaptanoğlu ile Atıf Ulusoy’un yazdığı üç kafadarın komedi filmi, Ekim 2017’de vizyona girecek.

Sedat Kapurtu’nun filmin “konuk oyuncu”su Kayhan Yıldızoğlu ile anlattığı anekdot, Türk Sineması’nın bir ustasının iş ahlakını göstermesi adına ilgimi çektiği için yazmak istedim:

“Kayhan Abi, iki gün oynayacaktı filmde. İstediği paranın yarısını İstanbul’da ödemiştim. Çekim bir günde bitince kalanını zarf içinde vermek istedim. Kayhan Abi, ‘O para iki gün içindi. Çekim bir günde bitti. Hakkım olanın dışındaki parayı alamam’ dedi ve almadı.”

JOHNNY DEPP’E HELAL OLSUN!

Johnny Depp’in filmin çekimi için bulunduğu Kanada’nın Vancouver şehrindeki çocuk hastanesi ziyaretin videosunu izledim Children’s Hospital Foundation’un Facebook sayfasında...

Kanser tedavisi nedeniyle saçları dökülmüş genç bir kıza soruyorlar:

“Neyi görmek istersin?”

Sonra hastanenin koridorunda yürümeye başlıyorlar onunla... Köşeyi dönünce “Karayip Korsanı”ndaki kıyafetiyle Johnny Depp çıkınca, o kızın yaşadığı mutluluğu anlatamam...

O genç kız gibi Depp’i gören diğer kanser hastası çocuklar da benzer mutluluğu yaşayıp, sevinç gözyaşı döküyor...

Haberin Devamı

YILDIZOĞLU’NUN ÖRNEK İŞ AHLAKI

Ünlü aktör, PR için öylesine bir ziyaret olmadığını göstermek adına olsa gerek beş saatten fazla zaman geçirdi çocuk hastalarla...

Hastanenin Facebook’a yüklediği videodaki şu beyana dikkatinizi çekmek isterim:

“Depp, beş saatten fazla yeni doğanlardan gençlere kadar tüm hastalarla birebir görüşerek altından bir kalbi olduğunu gösterdi.”

Daha önce Londra’da bir çocuk hastanesini ve ilkokulu ziyaret eden ünlü sanatçı, temmuz ayında da “Jack Sparrow” hayranı Avustralyalı, lösemi hastası hayranına sürpriz yapmış, hastanede tedavi gören diğer çocuklarla da vakit geçirmişti.

Şubat ayında savurganlığı yüzünden iflas noktasına geldiği haberleriyle gündem olan Johnny Depp gibi bir dünya starının fırsat buldukça çocuk hastalara moral vermesini niye mi bu kadar önemsedim?

Günün birinde belki bizim starlarımız da Depp’in izinden giderler diye...

“Johnny Depp, PR peşinde” diyenler olabilir; varsın olsun...

İzlediğim videoda Johnny Depp, sadece kendi moral tazelemedi. Onun ziyaretiyle çocuk hastaların yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi. Depp’in bu sürprizinden çocuk hastanesi de kazançlı çıktı doğal olarak.

Haberin Devamı

Keşke her kişisel PR işi, günün sonunda taraflara böylesine maksimum fayda sağlasa...

GÜNÜN SÖZÜ

Suçlamak, anlamaktan daha kolaydır. Anlarsan, değişmen gerekir. (Peyami Safa)