Cadde Ali KETENCİGİL

Ali KETENCİGİL

17.01.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ali KETENCİGİL

Ali KETENCİGİL

KANAL D'nin sevilen haber programı "Devriye", 100. bölüme ulaşmasını önceki gece Kuruçeşme'deki Galatasaray Adası'nda kutladı. Dizide emeği geçen yapımcı ve çalışanların konukları karşıladığı gecede, tüm gözler dizinin enerjik ve sempatik sunucuları Ebru Keser'le Bilge Egemen'deydi.
Güneri Cıvaoğlu, Metin ve Nevra Serezli, Haluk Levent, Seren Serengil, Emrah gibi isimlerin de davetli olduğu gecenin en çok konuşulan konusuysa, Ebru Keser'le Emrah'ın arasındaki ilişkinin boyutuydu.
Emrah'ın "Gittiğin Yere Beni de Götür" şarkısına çekilen klipte rol alan Keser'in, Emrah'la aşk yaşadığı söylentileri yüzünden tüm gazetecilerin dikkatlerini üzerinde toplayan çift, gece boyunca bir araya gelmemeye özen gösterdi.
Milliyet'e konuşan Emrah'la Ebru, birbirlerine karşı güzel duygular içinde olduklarını kaydederek, bu sevginin sadece arkadaşlık ve dostluk düzeyinde olduğunu belirtti. Arkadaşların birbirini sevmesinin gayet doğal olduğunu belirten ünlü ikili, herkesin kendilerini aşık olarak görmesinden rahatsız olduklarını da sözlerine ekledi.

Yazarlar