Cadde Alkışı hakettiler

Alkışı hakettiler

15.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

TOÇEV’in burs havuzu 2 bin çocuğa ulaştı. Bir başka projedeyse down sendromlular yararına tişörtler satışa çıktı. Gülben Ergen 26’ncı anaokulunu Özgecan’ın anısına açıyor.

Alkışı hakettiler

TOÇEV’in 23 Nisan Burs Havuzu projesine destek veren ünlüler, 2 bin çocuğun eğitime kavuşmasına katkıda bulundu

Haberin Devamı

Maddi imkansızlık yüzünden okula gidemeyen çocuklar için düzenlediği projelerle öne çıkan TOÇEV, yine binlerce çocuğun yüzünü güldürdü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle oluşturulan burs havuzu, aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Bülent Serttaş ve Mehmet Topal’ın da bulunduğu ünlüler tarafından ilgi gördü. Bin çocuk hedefiyle yola çıkan proje, ünlüler sayesinde 2 bine ulaştı.
Önceki gün Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen davette eğitime destek verenler bir plaketle ödüllendirildi. TOÇEV Başkanı Ebru Uygun, “Müthiş bir enerjiyle çalıştılar” dediği Mehmet Topal ve Bülent Serttaş’a kampanyayı başlattıkları için teşekkür belgesi verdi. Topal, “Bizler bu işin sadece görünen yüzüyüz, asıl teşekkürü bu salonda yer alan ve şu an aramızda olamayan özel insanlar hak ediyor” dedi. (UMUT ÜNVER)

Haberin Devamı

Alkışı hakettiler

Huqqa iki yaşında

Kuruçeşme’de hizmet veren Huqqa, önceki akşam ikinci yılını kutladı. Mekan sahibi Cihan Kamer ve genel müdür Enis Ersavaştı’nın evsahipliğindeki partiye, ünlü simalar katıldı. Çalışanlarıyla birlikte pasta kesen Kamer, “Amerika, Londra ve Orta Doğu’da şubeler açmak için hazırlık yapıyoruz. Ayrıca bu yaz Bodrum’daki şubemiz faaliyete geçecek” dedi. (MESUT YILMAZ)

Alkışı hakettiler

Çiçek yerine bağış ricası

Beş yıldır birlikte olan ve evlilik hazırlıkları yapan Nermin Bezmen - Tolga Savacı çifti, 1 Mayıs’ta nikah masasına oturacak. İkili, geçen günlerde Akmerkez’de yüzük siparişi vermişti. Bezmen ve Savacı, “Mutluluğumuzu paylaşmaya bekliyoruz” başlığıyla gönderdikleri davetiyeye bir not da ekledi: “Çiçek gönderilmemesini, isteyenlerin Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na yardımda bulunmalarını rica ediyoruz.”