Cadde 'Alkışlamayan bütün bekarlar evde kalsın inşallah'

'Alkışlamayan bütün bekarlar evde kalsın inşallah'

07.07.2018 - 11:07 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Hakan Altun, önceki gece Sahne İstanbul Bodrum’da sahne aldı.

Alkışlamayan bütün bekarlar evde kalsın inşallah

'Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum' ile konserine başlayan Hakan Altun, müzisyen arkadaşlarına ve vokalistine "Allah size alkış başına 300 bin euro verir inşallah" sözleriyle alkış isteyerek, ilginç bir temenniye imza attı.

Haberin Devamı

Konserinde Sahne İstanbul'u tıklım tıklım dolduran Hakan Altun keyifli ve romantik dakikalar yaşatırken "Alkışlamayan bütün bekarlar evde kalsın inşallah. Evli olup da alkışlamayanların kaynanası 50 yıl daha yaşasın inşallah" dedi. Alkış sesinin yüksekliği için ise "Tatilde alkışlar daha yüksek geliyor" diyerek kendisini dinleyenleri güldürmeyi başardı.

Öte yandan başarılı sanatçının şarkılarına hayranları dışında Sahne İstanbul ekibi de 30 kişilik koro olarak eşlik etti. Altun “Arkada gördüğünüz koro dünyada Kızıl Ordu Korosu’ndan sonra en değerli koro” sözleriyle, Sahne İstanbul ekibini onurlandırdı.

Hakan Altun gitaristini tanıtmadan önce "Herhalde bilirsiniz ateş başı bir ortamda hele yaz ise gitarist arkadaşımız daha iyi bilir" diyerek gitaristi ile birlikte 'Akdeniz Akşamları' parçasını söyledi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 2 saat 15 dakika kalacağı konseri Sahne İstanbul yönetiminden izin alarak 2,5 saate çıkaran Hakan Altun, performansıyla büyük beğeni topladı.

Konseri sanatçının arkadaşı Semih Şentürk eşi Pınar Şentürk ile birlikte en ön sırada izledi.