Cadde Alkışlı protesto

Alkışlı protesto

09.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başrollerini Ece Uslu ve Cansel Elçin’in paylaştığı ‘Dayan Yüreğim’ dizisinin oyuncuları ve set ekibi ücretlerini alamadığı için yapım şirketini alkışlarla protesto etti.

Alkışlı protesto

Reytingler yüzünden 13’üncü bölümde yayından kaldırılan ‘Dayan Yüreğim’ dizisinin oyuncuları ve set ekibi ücretlerini alamadıkları için yapım şirketi Endemol Shine Türkiye’nin Levent’teki ofisinin önünde eylem yaptı. Uslu, “Sabahlara kadar çalıştık, paramızı istiyoruz” derken, Ege Aydan, “Bıçak kemiğe dayandı. Emeğimizi almak istiyoruz. Resmen açız. Burada toplanmayalım diye herkesin birer bölüm paraları yatırıldı. Diğer alacaklarımız ne olacak?” şeklinde konuştu. Oyuncular ve ekip, şirkete dava açacaklarını da sözlerine ekledi.

‘Normal prosedürdür’

Yapım şirketi ise yaptığı açıklamada, “Bir süredir Endemol Shine Group tarafından, Endemol Shine Türkiye hakkında durum değerlendirmesi yapılmaktadır. Bu süreçte Endemol Shine Türkiye COO’su Hakan Eren ve genel müdürü Gökhan Tatarer ile yollar ayrılmıştır. Tüm işlemlerin bir süreliğine askıya alınmış olması normal bir prosedürdür” ifadelerine yer verildi.