Cadde ‘Alnımızın akıyla bugünlere geldik’

‘Alnımızın akıyla bugünlere geldik’

04.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

15 Temmuz darbe girişiminin perde arkasını anlatan ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ın fragmanı, oyuncuların katılımıyla gerçekleşen özel bir gösterimle izlendi

‘Alnımızın akıyla bugünlere geldik’

Necati Şaşmaz, Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Koray Karaca ve Yücel Erten’in başrolünü oynadıkları, ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ın fragmanı oyuncuların katılımıyla Zorlu Center Cinemaximum’da yapılan özel bir gösterimle ilk kez izlendi. 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde, sınırdaki hareketliliği ve perde arkasını anlatan filmin senaryosu, gerçek kişi ve olaylardan yola çıkılarak yazıldı. Yönetmen koltuğunda Serdar Akar’ın oturduğu projede yer alan Şaşmaz, “İzleyenleri aksiyon dolu bir film bekliyor. Bu hikayeyi okumak, aynı düşünceyi paylaşmadığı halde o karakterleri oynamak yürek isterdi. Yoğun istek üzerine bu projeyi hayata geçirdik” dedi.

Haberin Devamı

Darbe girişiminden kısa süre önce ‘Kurtlar Vadisi Darbe’ markası için patent başvurusu yapan Pana Film hakkında başlatılan soruşturma kapsamında geçen ekim ayında ifade veren Şaşmaz, “Bu film olmasın diye çok zorlamalar, baskılar yapıldı. Alnımızın akıyla bugünlere geldik. Türk milleti bizim kim olduğumuzu biliyor. Yıllardır kimse cesaret edemezken, biz ‘FETÖ’ denen örgütle mücadele ettik ve etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Oyuncu, yakın zamanda doğum yapan ve bu süreçte desteğini bir an olsun esirgemeyen eşi Nagehan’a da teşekkür etti. Nagehan Şaşmaz ise “Eşimle gurur duyuyorum” dedi.