Cadde Altan Çetin: Şimdi sıra bende

Altan Çetin: Şimdi sıra bende

07.08.2016 - 18:09 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin önde gelen ses sanatçılarına verdiği ''hit'' parçalarlar veren besteci Altan Çetin ''Sahibinden'' adını verdiği albümünün lansman konseri için Marmaris'e çıkarma yaptı.

Altan Çetin: Şimdi sıra bende

Sibel Can, Ebru Gündeş, Hande Yener, Gülşen, Demet Akalın ve Gülben Ergen gibi Türkiye'nin önde gelen ses sanatçılarına verdiği ''hit'' parçalarlar veren besteci Altan Çetin ''Sahibinden'' adını verdiği albümünün lansman konseri için Marmaris'e çıkarma yaptı. Catwork'ün de katkılarıyla, özel teknik altyapılar ve projeye özel yurt dışından getirilen teknik alt yapılarla büyük bir titizlikle hazırlanan albümde, ''hit''lerini kendi sesiyle yorumlayan Altan Çetin'e ilk konserinde yaklaşık üç bin 500 kişilik dev bir koro eşlik etti. Marmaris Club Arena'da hemen her şarkıyı dinleyicileriyle seslendiren Çetin, Marmaris'te tam anlamıyla deprem etkisi yarattı. Yoğun istekleri dolayısıyla farklı parçalara yaklaşık 3 kez bis yapmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Kariyerinin mihenk taşlarından oluşan şarkıları bir araya topladığı albümünün lansman konserinde şimdiye kadar şarkılarına hayat veren Türkiye'nin popüler seslerine tek tek teşekkür eden Altan Çetin; "Hande, Sibel, Demet, Gülben, Ebru ve nice kıymetli dost... Şuan adını telaffuz edemediğim tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Şarkılarıma hayat verdiler. Her biri ile ayrı mutluluklar apayrı gurur ve başarılar yaşadım. Şimdi sıra bende.'' diyerek iddiasını ortaya koydu. UMUT ÜNVER