Cadde Amazon ruhluyum

Amazon ruhluyum

06.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Serenay Aktaş; “Çıtkırıldım gibi görünsem de aksiyonu seviyorum. ‘Survivor’da açlığı, şükretmeyi, dostluğu ve hasreti yaşayarak daha iyi anladım“ dedi

Amazon ruhluyum

Profesyonel futbolcu olan Serenay Aktaş, ‘Survivor All Star’ yarışmasıyla adından söz ettirdi. Meslek lisesinde sigorta ve pazarlama okuduğu halde futbola merak salıp profes- yonel top oynayan, ardından ‘Kanıt’ dizisiyle oyunculuğa başlayan Aktaş, ‘Arka Sıradakiler’, ‘Muhteşem Yüzyıl’, ‘Kaçak Gelinler’ ve ‘Çılgın Dersane’ gibi dizilerde rol aldı. Kıbrıs’taki Artemis Otel’de Quality of Magazine’e poz veren Serenay Aktaş, özel açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaraylı bir babanın kız çocuğu olarak maçlara giderek ve top oynayarak büyüdüm. O nedenle futbola ilgim başladı ve Zeytinburnu, Vatanspor, 1207 AntalyaSpor bayan futbol takımlarında top oynadım. Yeni sezonda transfer tekliflerine açığım. Oyunculuk sonradan mesleğim oldu. ‘Survivor All Star’bitti, şimdi transfer tekliflerine açığım.

Kendi çizgimin dışına çıkmadan star olmak istiyorum. Çizgini tarif et derseler; mütevazı olmak, nereden geldiğimi unutmamak, saygı ve

sevgi derim. Vazgeçilmezim ise ailem.

‘Hayatımda kimse yok’

Duygusal, merhametli, hırslı ve tezcanlı bir yapım var. Ancak duygusallığımın çok zararını gördüm. Benim için ailem her şeyden önce gelir. Aşk konusunda çok hassas ve dikkatli olmaya çalışıyorum. Şu an hayatımda kimse yok. Önce işim ancak el ele gezen mutlu çiftler gördüğümde içim kıpır kıpır eder, gözlerim dolar. Mutlu olmak benim de hakkım.

Haberin Devamı

Çıtkırıldım, duygusal bir kız gibi görünsem de içimde bir Amazon yatıyor. Bu Amazon ruhu beni güçlü kılıyor. Aksiyonu seviyorum, o nedenle ‘Survivor’a katıldım. Orada açlığı, şükretmeyi, dayanışmayı, dostluk, hasret gibi pek çok kavramın ne olduğunu yaşayarak çok daha iyi anladım. Şampiyon olamasam da Survivor çok şey kattı bana. Ayrıca ‘Survivor’ herkes tarafından ilgiyle izlenen bir program, o nedenle bana sokakta tanınma ve popülaritemi artırmada çok katkısı oldu.

Amazon ruhluyum
Sükretmeyi öğrendim

‘Survivor All Star’ın sporcu güzeli Sahra Işık, “İki yıl üst üste ‘Survivor’ı yaşama mutluluğu herkese nasip olmaz. Orada şükretmeyi öğrendim” dedi
‘Survivor 2014’ün en başarılı yarışmacılarından Sahra Işık, ‘Survivor All Star’a da damga vuran isimlerden biri oldu. Işık, ‘Survivor’la yaşadıklarını anlattı:
‘Survivor’ hayalimdi, geçen sene katıldım, bu sene ‘All Star’a çağrıldım, iki yıl üst üste ‘Survivor’ı yaşama mutluluğu herkese nasip olmaz.
‘Survivor’da şükretmeyi öğrendim. Normal hayatta da çok hırslıyım, kazanmayı seviyorum. Hayatımda teslim olmaya, pes etmeye yer yok. Çünkü biliyorum ki, yere düşersem beni kaldıracak kimse yok. Bu saatten sonra televizyon sektöründe olmak istiyorum.
Haliç Üniversitesi Antrenörlük Bölümü mezunuyum. Voleybol, tenis, binicilik, yüzme, fitness ve pilates olmak üzere beş branşta sertifikam var. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3’üncü oldum ve Malezya’da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil ettim.
Amazon ruhluyum
Eşimle çok mutluyuz
‘Survivor Allstar’ın en renkli isimlerinden Doğukan Manço, finale çıkamadı ancak gönüllerde taht kurdu. Eşi Tuğba Manço’yla poz veren Doğukan Manço, hem ’Survivor Allstar’ hem de eşiyle boşanacakları iddialarına yanıt verdi.
‘2013 Survivor’da açlık, hasret, özlem gibi değerler ön plana çıkmıştı. Bu sene de hayatıma giren insanlara verdiğim değeri sorguladım. Fuzuli insanlara ayıracak zamanımın ve beni aşağıya çeken insanlarla işimin olmadığını anladım.
İnsanlara güven veren bir markanın reklam yüzü olmak isterim. Hedeflerim arasında oyunculuk yok ama babam gibi tek bir filmde rol almak isterim. Aksiyon veya komedi tercihim. Babamın bir filmi var, benim de bir filmim olsun. Aynı zamanda otomobil yarışçısıyım, yurt dışında Türkiye’yi temsil eden bir pilot olmak hayallerimden biri.
Üç sene önce evlendim. Evliliğimi göz önünde yaşamayı sevmiyorum. Eşimle ilgili hiçbir konu hiç kimseyi ilgilendirmez. Özel hayatım konusunda sertim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ve sayıyoruz. Hakkımızda çıkan boşanıyorlar söylentileri boş dedikodu…
Röportajların tamamı Quality of Magazine dergisinin ağustos özel sayısında.