Cadde Angelina Jolie Kate Middleton’dan tavsiye aldı

Angelina Jolie Kate Middleton’dan tavsiye aldı

26.07.2018 - 12:10 | Son Güncellenme:

Hollywood yıldızı Angelina Jolie’nin, Cambridge Düşesi Kate Middleton’dan Brad Pitt ile olan ilişkisi hakkında tavsiye istediği iddia edildi.

Angelina Jolie Kate Middleton’dan  tavsiye aldı

US Weekly isimli magazin dergisi, ABD’li aktris Angelina Jolie ile İngiltere Prensesi Kate Middleton’un yakın arkadaş olduklarını belirterek, üç yıl önce İngiltere’de tanıştıklarını söyledi.Haberde, Jolie ve Middeton’un her ikisinin de hayır işleri ve yardım vakıflarındaki önemli rolleri sayesinde birbiriyle yakınlaştığını ve e-posta aracılığıyla sürekli birbirleriyle irtibatta kaldıkları aktarıldı.

Haberin Devamı

Hollywood yıldızı ve Cambridge Düşesi’nin en son Jolie’nin başrolünde bulunduğu Malecifient 2 (Malefiz 2) filminin Londra çekimleri yapılırken, geçen mayıs ayında bir araya geldiği ve buluşmada iikilinin birbirlerine aşk hayatı ile ilgili tavsiye verdiği ortaya çıktı.

ABD’li yayın kuruluşunun Kensignton Sarayı’nda yaşayan bir kaynağa dayandırdığı habere göre, Middleton Jolie’ye Brad Pitt ile ayrılığı sonrası nasıl hissettiğini sordu. İsmi açıklanmayan kaynak sözlerine şöyle devam etti:

“Angelina Jolie Kate Middleton’a içini döktü ve son bir buçuk yılda yaşadığı her şeyi anlattı. Bekar bir anne olmanın zorlukları ve çocuklarının velayeti hakkında Middleton’a danıştı. Brad Pitt’i özlediğini söyledi. Middleton ise ona Brad Pitt’i çocukları için geri kazanması gerektiğini belirtti. İkisinin çok iyi bir çift olduğunu düşünen Middleton, Jolie’ye Pitt’i affetmesinin bir yolunu bulabilirse, ikinci birleşmelerinin öncekinden çok daha iyi olacağını söyledi.”