Cadde ‘Annelikte kendimi yeterli hissetmiyorum’

‘Annelikte kendimi yeterli hissetmiyorum’

04.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Nur Fettahoğlu, kendisini annelikte yetersiz hissettiğini söyledi. Oyuncu, “Sanırım hiçbir zaman yeterli göremeyeceğim” diye konuştu.

‘Annelikte kendimi yeterli hissetmiyorum’

‘Deliler Fatih’in Fermanı’ filmiyle vizyonda olan Nur Fettahoğlu, ‘Hadi Be’ programına konuk oldu. 2.5 yaşında Elisa Güzin adlı kızı bulunan oyuncu, “Kendimi bu kadar yetersiz hissedeceğimi hiç düşünmemiştim. O kadar yetersiz hissediyorsun ki, ‘Acaba şimdi yanlış mı yaptım?’ dedikten sonra, ‘Bir dakika Nur, o bunu hak etmiyor’ diyorum. Yani o kadar çok çelişkisi, silsilesi var ki... Sanırım hiçbir zaman kendimi yeterli göremeyeceğim” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Fettahoğlu, “En çok hangi sahnelerde zorlanırsınız?” sorusuna, “En büyük karın ağrım ağlayamamaktı, buz kesilirdim. Galiba artık bütün yaşadığım hissiyatı tamamen özümsemem gerekiyor. Yine kolay ağlayamıyorum. Karakteri çok iyi anlayıp, ‘Neden ağlıyor bu?’ deyip, hissederek yapabiliyorum” yanıtını verdi. Mesleğinden asla vazgeçmeyeceğini de sözlerine ekleyen oyuncu, “Küçükken tiyatroya gitmek istedim ama ailem izin vermedi. Gizli oyuncu oldum” dedi.

‘Annelikte kendimi yeterli hissetmiyorum’