Cadde Armağan Çağlayan: 'Hülya Avşar'dan Safiye Sultan olmaz!'

Armağan Çağlayan: 'Hülya Avşar'dan Safiye Sultan olmaz!'

22.05.2016 - 17:03 | Son Güncellenme:

Banu Noyan, Armağan Çağlayan ve Uğurkan Erez ile konuk jüri üyesi Palldium AVM Müdürü Ayşen Yerşen'in de yer aldığı Model of Celebrity seçmelerine 200 genç katıldı. Armağan Çağlayan bir soru üzeirne Hülya Avşar'ın ekran performansını değerlendirdi.

Armağan Çağlayan: Hülya Avşardan Safiye Sultan olmaz

Banu Noyan, Model of Celebrity yarışmasıyla podyum ve ekranlara yeni yüzler kazandırmak için bu kez Palladium AVM'deydi.

Haberin Devamı

Banu Noyan, Armağan Çağlayan ve Uğurkan Erez ile konuk jüri üyesi Palldium AVM Müdürü Ayşen Yerşen'in de yer aldığı Model of Celebrity seçmelerine 200 genç katıldı. 17 kişinin yarı finale kaldığı yarışmaya jüri üyelerinin sözleri damga vurdu. Sunuculuğunu Şenol İpek'in üstlendiği Model of Celebrtiy'yi izleyenler arasında İpek'in eşi Bircan İpek de vardı. Bircan İpek jüriye, "Bir dizinin reyting alması neye bağlı. Medyatik ilişki oyuncuyu kurtarır mı. Dizinin reyting almasını sağlar mı" diye sordu. Oyunculuğun tek bir şeye bağlı olmadığını belirten ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, "Bir dizinin tutması için önce iyi oyuncu olmanız lazım. Sonra doğru proje, doğru partner... Kendi kimliğiyle çok fazla göz önünde olan insanın oyunculuğuna ikna olmuyoruz. Mesela Hülya Avşar dönem dizisinde oynadığı zaman ikna olmuyoruz. Çok iyi bir oyuncu, çok başarılı. Altından kalmayacağı rol yok ama o çok Hülya Avşar... Artık ondan Safiye Sultan olmaz. Çünkü o Hülya Avşar..." yanıtını verdi.