Cadde Arto'dan ilginç rekor denemesi!

Arto'dan ilginç rekor denemesi!

22.11.2017 - 16:03 | Son Güncellenme:

İstanbul gece hayatına hızlı bir dönüş yapan Arto, 'Salı Partileri' kapsamında Zirve Pera'da Dj setinin başına geçti. 3,5 saat kaldığı Dj setinde yaptığı espriler ve muziplikleriyle gülmekten kırıp geçiren Arto, Beşiktaş'ın tur sevincine de ortak oldu.

Artodan ilginç rekor denemesi

Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile 1-1 berabere kalarak tur atlayan Beşiktaş'ı kutlayan Arto, siyah-beyaz renklere gönül veren hayranlarını tebrik ederek, "Beşiktaş'ın başarısı hepimizin göğsünü kabarttı. Tebrikler ve teşekkürler Beşiktaş'a" dedi.
Bir süredir yanından ayırmadığı pembe şapkası ile dikkati çeken Arto, şerefine patlatılan 210 şişe şampanya ile adeta bu alanda da bir rekor denemesi yaptı.

Haberin Devamı

'Salı Partileri'nde doğum günü olan misafirlerine şampanya ikram eden Arto, "Sizi benim kadar düşünen var mı bilmiyorum? Bakkala gitseniz 'benim doğum günüm' deseniz ciklet alamazsınız ama ben sizi şampanya yağmuruna tutuyorum. Kıymetimi bilin" sözleriyle mekanı dolduranları kahkahalara boğdu.

Sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlencede enerjisiyle parmak ısırtan Arto, gecenin finalini de bir Beşiktaş marşı ile yaptı.