Cadde Aşkın Nur Yengi'nin dövmeleri dikkat çekti

Aşkın Nur Yengi'nin dövmeleri dikkat çekti

07.06.2019 - 12:08 | Son Güncellenme:

Aşkın Nur Yengi, bayramda Kıbrıs’ta Girne Rocks Hotel’de sahneye çıktı. Bacağındaki çifte dövmeyle dikkat çeken ünlü şarkıcı, ayak bileğindeki çiçek dövmesi üzerindeki altın halhal ile kendi modasını yarattı.

Aşkın Nur Yenginin dövmeleri dikkat çekti

Aşkın Nur Yengi, Girne Rocks Hotel’de bayramın birinci ve üçüncü günü sahneye çıkarken, arada bir günlük de bayram tatili yaptı. İlk gece bacak dekolteli kıyafet tercih eden şarkıcının, sol bacağındaki ve ayak bileğindeki çiçek desenli dövmeler ile altın halhal dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Beş yıl önce sol bacağına kızı Nazlı’nın adının yazılı olduğu çiçekli dövmeyi yaptıran Aşkın Nur yengi, daha sonra yaptırdığı çiçek desenleri ile kızının adını okunmayacak şekilde kamufle etti. 'Nazlı' ismi dövmenin içinde adeta kayboldu. Ünlü şarkıcı, aynı çiçekli dövme desenini bu kez de sol ayak bileğinin üzerine yaptırdı. Taktığı altın halhal ile farklı bir hava yaratan sanatçı, böylece altın halhal ve dövme birleşiminden kendi modasını yaratmış oldu.

SAHNEDE KORO KURDU
Konserinde kadın ve erkek hayranlarından oluşan bir de koro kuran Aşkın Nur Yengi, şarkılarını bu koro ile söyledi. Korodakilerin şarkıları büyük bir uyum içinde söylemesine çok sevinen sanatçı, “Sesi güzel hayranlarımı kalabalığın içinden elimle koymuş gibi buldum. Ne kadar güzel sesleriniz var” demekten kendisini alamadı.