Cadde Aşkları belgelendi

Aşkları belgelendi

03.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Bir süredir beraber oldukları iddia edilen Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin aşkları belgelendi. İkili, önceki geceyi komedyenin evinde geçirdi

Aşkları belgelendi

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşkı, belgelendi. Birlikte oldukları konuşulan ikili, önceki akşam komedyenin Levent’teki evinde buluştu. Akşamüzeri eve gelen Samyeli, gazetecilerin dışarıda olduğunu öğrenince, kapıya çıkamadı. Muhabirlerin beklediğini gören sunucu, geceyi komedyenin evinde geçirdi. Yılmaz’ın, sevgilisinin Mercedes marka otomobilini çalışanları tarafından garajına park ettirmesi ise dikkat çekti.

Haberin Devamı

Sabah saatlerinde dışarı çıkan komedyen, Samyeli’nin aracının garajında olması sorusuna, “Evimde Mercedes servisi var, onun için getirdi. Arkadaşlarım arada bir bırakırlar. Ozan Güven de yarın Mini Cooper’ını getirecek” diyerek güldürdü. Yılmaz’dan iki saat sonra evden ayrılan sunucu ise gazetecilerin “Cem Bey’le birlikte misiniz?” sorusunu, “Çok komiksiniz arkadaşlar” diyerek geçiştirdi. Panikleyen Samyeli, geri geri gitmeye çalışırken arkasındaki araca çarptı.