Cadde Asla Vazgeçmem 4. son bölümde şok-izle

Asla Vazgeçmem 4. son bölümde şok-izle

05.03.2015 - 11:53 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin yeni dizisi Asla Vazgeçmem dün akşam 4. bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Nur'un Yiğit'i vurması ile ortalık çok karıştı. İclal durumdan şüphelenmeye başladı. Asla Vazgeçmem 4. bölüm ve detaylar haberimizde...

Asla Vazgeçmem 4. son bölümde şok-izle

Ekranların yeni fenomeni, iki inatçı kalbin hikayesi Asla Vazgeçmem, dördüncü bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği dizi, dün akşam heyecan dolu son bölümü ile Show TV ekranlarında yerini aldı...

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem’in dördüncü bölümünde; Nur’un Yiğit’i kazara yaralaması çiftliği karıştırır. Önce Yiğit’in vurulması sonra da yaşadığı alyans kriziyle İclal’in dikkati Nur üzerine yoğunlaşır. Nur ise yaşadığı kabus gecesinin ardından bir kez daha tüm öfkesine rağmen Yiğit için çarpan kalbiyle yüzleşir.

Aytül, Nur’un geçmişini araştırır ve Nur’dan kurtulmanın bir yolu olduğunu fark eder. Aytül ve Nazan, Tayyar’ı maşa edip Nur’un hayatlarından çıkması için işbirliği yaparken Nur ve Yiğit için büyük tehdit kapıdadır.

Asla Vazgeçmem’de başrolleri; Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda Nihat Durak’ın oturduğu dizide, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak, Yağızkan Dikmen, Ömer Karasu ve Poyraz Bayramoğlu rol alıyor.