Cadde Asla Vazgeçmem 5. bölümde heyecan doruktaydı! - izle

Asla Vazgeçmem 5. bölümde heyecan doruktaydı! - izle

12.03.2015 - 20:05 | Son Güncellenme:

Show Tv'de yayınlanmaya başlayan yeni dizi Asla Vazgeçmem hız kesmeden devam ediyor. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin 5. yeni bölümünde neler oluyor? Yiğit ve Nur arasındaki sırlar ortalığı karıştırıyor. İşte Asla Vazgeçmem yeni bölüm ve detaylar haberimizde...

Asla Vazgeçmem 5. bölümde heyecan doruktaydı - izle

Ekranların yeni fenomeni, iki inatçı kalbin hikayesi Asla Vazgeçmem,5. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği dizinin heyecan dolu son bölümü ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem’in dördüncü bölümünde; Nur’un Yiğit’i kazara yaralaması çiftliği karıştırır. Önce Yiğit’in vurulması sonra da yaşadığı alyans kriziyle İclal’in dikkati Nur üzerine yoğunlaşır. Nur ise yaşadığı kabus gecesinin ardından bir kez daha tüm öfkesine rağmen Yiğit için çarpan kalbiyle yüzleşir.

Aytül, Nur’un geçmişini araştırır ve Nur’dan kurtulmanın bir yolu olduğunu fark eder. Aytül ve Nazan, Tayyar’ı maşa edip Nur’un hayatlarından çıkması için işbirliği yaparken Nur ve Yiğit için büyük tehdit kapıdadır.

Asla Vazgeçmem’de başrolleri; Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda Nihat Durak’ın oturduğu dizide, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya gülşen Irmak, Yağızkan dikmen, Ömer Karasu ve Poyraz Bayramoğlu rol alıyor.