Cadde Atatürk'ü sevdiğim için oğlumun adını Kemal koydum

Atatürk'ü sevdiğim için oğlumun adını Kemal koydum

04.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ünlü şovmen Cem Yılmaz, eşi Ahu Yağtu ve 5 aylık oğlu Kemal ile yılbaşı tatili için çıktığı Paris'ten önceki akşam geri döndü.

Atatürkü sevdiğim için oğlumun adını Kemal koydum

Birlikte yılbaşı tatiline çıktıkları Paris yolunda 5 aylık oğlunun yüzü geçtiğimiz hafta ilk kez görüntülenen Yılmaz bu kez eşiyle yan yana poz vermek istemeyince limandan tek başına ayrıldı. THY'nin Paris'ten gelen uçağıyla yurda dönen çiftten önce Ahu Yağtu kucağındaki oğlu Kemal ve bakıcılarıyla birlikte dışarı çıktı.

Haberin Devamı

"Aferin size"

Yağtu, bu sırada Kemal bebek'i görüntülemek isteyip flaşlı çekim yapan havalimanı muhabirlerine "Flaşlı çekim yaptığınız için aferin size. Flaşlar çocuğun gözünü alıyor" diyerek çıkıştı. Paris'te çok eğlendiklerini söyleyen Ahu Yağtu daha sonra koşar adımlarla terminalden çıkıp, kendilerini otoparkta bekleyen araçlarına geçti. Yağtu'nun ardından yaklaşık on dakika sonra ise bu kez ünlü şovmen Yılmaz yolcu geliş salonunda belirdi. Kafasına taktığı fötr şapkasıyla objektiflere gülerek poz veren ünlü komedyenin keyifli hali gözlerden kaçmadı. Fotoğrafını çeken gazetecilere gülerek "Sonunda yurda döndük" diyen Yılmaz bu sırada kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranları nedeniyle on dakika içeriden çıkamadı.

Haberin Devamı

Babalık kolay değil, duygulu bir şey

1,5 yıldır TİM'de sahnelediği CM101MMXI/Fundamentals isimli gösterisinin DVD kaydının vizyon tarihinden bir gün önce ayağının tozuyla İstanbul'a dönen Yılmaz ayaküstü Milliyet'in sorularını yanıtladı.

* Yarın sizin için büyük gün dvd film vizyona girecek neler söyleyecek siniz?

Evet yarın vizyona gireceğiz. Gişede ne beklentim olacak güzel izlensin yeter. İnşallah Kemal de uğurlu gelir.

* Babalık nasıl zor mu ya da kolay mı?

Kolay değil de duygulu bir şey.

* Mustafa Kemal Atatürk'ü çok sevdiğiniz için oğlunuzun adını Kemal koyduğunuz söylendi doğru mu?

Evet tabii ki doğru aynen...

* Kısa süre önce Şahan'ın Celal ile Ceren filminin internet sitesinin domain alan adını sizin aldığınız haberleri çıktı. Ne diyeceksiniz?

Doğru bir haber değil. Böyle birşey neden olsun. Olur mu hiç hiç olabilir mi?

* Oğlunuz Kemal ile aynı projede ya da bir filmde yer almak ister misiniz?

Çok iyi bir fikirmiş düşüneceğim bunu (kahkaha atıyor)