Cadde "Atçalı Kel Mehmet"in afişi görücüye çıktı!

"Atçalı Kel Mehmet"in afişi görücüye çıktı!

01.08.2017 - 17:08 | Son Güncellenme:

Güler Nalbantoğlu (Güler Film), TRT ortak yapımcılığında 18. yüzyılın kahraman efesini beyaz perdeye taşıyacak olan "Atçalı Kel Mehmet" filminin afişi görücüye çıktı. "Atçalı Kel Mehmet" 22 Eylül'de vizyona giriyor.

Atçalı Kel Mehmetin afişi görücüye çıktı

Tarihimizden gerçek bir kahramanlık hikayesini konu alan fve Anadolu’nun unutulmaz halk kahramanları “efeleri” anlatacak olan yapım 22 Eylül'de vizyona girecek. Filmde 2. Mahmut Dönemi’nde, zenginden alıp fakire vererek bölgesinde adaleti sağlamasıyla ün salmış Atçalı Kel Mehmet'i Selena ve Sen Benimsin gibi dizilerde oynayan İzmirli oyuncu Gökhan Keser canlandıracak. Ona efeliği öğreten ve baş efe olmasını sağlayan “Yusuf Efe” rolünde ise başarılı oyuncu Cemal Hünal yer alıyor.

Haberin Devamı

Ceren Kaplakarslan, Hülya Şen, Mehmet Polat, Ümit Acar ve Muhammed Cangören gibi isimleri kadrosunda bulunduran yapımın yönetmen koltuğunda ise Hakan Şahin oturuyor.

Yaşadığı dönemde, adaleti sağlaması dönemin beylerinin hoşuna gitmeyince Atçalı Kel Mehmet Efe hain ilan edilmişti. Padişah tarafından hakkında ölüm fermanı çıkan ancak ferman yerine getirilmeden bir arazide pusuya düşürülüp öldürülen Atçalı Kel Mehmet Efe, bölgenin en sevilen halk kahramanlarından biri olarak anılıyor.