Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Pembe İzler Derneği’nin başlattığı ‘Pembe Rota’ projesinin yeni durağı Bursa oldu.

Pembe İzler Derneği, ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ kapsamında Bursa’da bir etkinlik gerçekleştirdi. Panelde dernek başkanı Arzu Karataş, Prof. Dr. Bülent Orhan, Prof. Dr. Gökhan Demir, Prof. Dr. İlkkan Dündar ile Prof. Dr. Tufan Bilgin, meme kanseri belirtileri ve erken teşhisin önemi hakkında bilgi verdi.
Panelin ardından düzenlenen gala yemeğinde 125 bin TL gelir elde edildi. Gelir sayesinde Bursa’da 500 kadına ücretsiz muayene imkanı sağlanacak.

Haberin Devamı

500 KADINA ÜCRETSİZ MUAYENE

Defileye yoğun ilgi

500 KADINA ÜCRETSİZ MUAYENE

Doğuş Perakende Grubu ile 2016 yılından beri iş birliği içerisinde olan Eleventy’nin, Türkiye’deki ilk mağazasını açmasının onuruna verilen davete cemiyet ve magazin dünyası yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte gerçekleştirilen 2018-19 Sonbahar-Kış Erkek koleksiyonu defilesi, konuklardan tam not aldı.

Damat şıklığı

500 KADINA ÜCRETSİZ MUAYENE

Özge Özpirinçci, göz kamaştırmaya hazırlanıyor. Hafta sonunda davetli olduğu uluslararası bir panelde Türk kadınını temsil edecek olan oyuncu, giyim tercihini Damat Tween’den yana kullandı. Özpirinçci’nin bu konuda en büyük destekçisi ise ORKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nun eşi Ahu Hanım oldu.

Gururlandıran ödül

500 KADINA ÜCRETSİZ MUAYENE

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards’u kazandı. Dünyada sadece lüks segmentteki konaklama faaliyetlerinin değerlendirildiği ödül töreni Girit adasında gerçekleşti. Otel, ‘Signum Virtutis’ olarak tanımlanan ‘Avrupa’nın İş Oteli’ ödülüne layık görüldü. Otelin genel müdürü Mustafa Alparslan, “Ülkemizi başarıyla temsil eden ve dünyaya adımızı duyuran tüm ekibime, desteğini esirgemeyen konuklarımıza teşekkürü borç biliyorum” dedi.