Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Gökhan Çetinsaya, yoğun iş hayatından kalan zamanını, doğa ve adrenalin dolu sporlara ayırıyor.

Turizm’den inşaat yatırımlarına kadar pek çok alanda faaliyet gösteren Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya, iş hayatındaki başarıları, sosyal sorumluluk projeleri ve doğa sporlarına olan düşkünlüğüyle tanınıyor. Genç ve başarılı iş insanı, kimi zaman Courchevel’in dik yamaçlarında kar sörfü, kimi zaman Afrika’nın uçsuz bucaksız ormanlarında motosikletiyle off-road yapıyor, kimi zaman da İstanbul Park’ın özel parkurunda hız tutkularıyla yarışta... İki kızı Tuğçe, Gökçe ve mutlu ailesiyle takdir toplayan Çetinsaya, son olarak, baba toprağı Kayseri’de yamaç paraşütü yaptı.

Haberin Devamı

ADRENALİN TUTKUSU

ADRENALİN TUTKUSU

Hep destek tam destek

İş dünyasının başarıdan başarıya koşan Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, çalışma hayatındaki başarıları kadar çevresindeki genç girişimcilere verdiği destekle de dikkat çekiyor. Alaton, geçtiğimiz hafta düzenlenen bir etkinlikte, Ali Karabey ve Ela Onur’u arkadaşlarına tanıtmaktan ve onlara destek olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Teknolojik alanda çalışmalar yapacak girişimci adaylarına Ali Karabey’i takip etmelerini söyleyen iş insanı, bir iç giyim markasının kurucusu Ela Onur’un tasarımlarının incelenmesi konusunda tavsiyelerde bulundu.

ADRENALİN TUTKUSU

ADRENALİN TUTKUSU

İranlı sanatçılar İstanbul’da

İranlı 65 sanatçı, İstanbul’da 72 yağlıboya tablodan oluşan karma bir sergi açtı. Nişantaşı Galeri İdil’de’Bana Umut Ver’ adıyla açılan sergi, sanatseverler tarafından ilgiye karşılandı. Nidra Art Group’tan Yeganeh Soltani ve Mohsen Mohammadzadeh küratörlüğüyle düzenlenen etkinlikte, İran’ın çeşitli kentlerinde yaşayan ve branşlarında ünlü sanatçıların eserleri yer aldı. Sergi, 3 Temmuz Salı gününe kadar açık kalacak.

ADRENALİN TUTKUSU

ADRENALİN TUTKUSU

İki sürpriz kutlama

Yardımseverliği, şıklığı ve zarafetiyle cemiyet hayatının seçkin isimleri arasında yer alan Beste Yurttaş, önceki gün, yeni yaşını arkadaşlarının onuruna düzenlediği öğle yemeğinde Les Ottomans Hotel’de kutladı. Aynı akşam iş insanı Mustafa Yurttaş, çok sevdiği eşine sürpriz bir doğum günü daveti vererek, dostlarını bir araya getirdi.

Haberin Devamı

ADRENALİN TUTKUSU

Tenişçiler şov yaptı

Dünyaca ünlü tenisçiler, Kaya Palazzo Belek tesislerinde gerçekleşen ‘Turkish Airlines Antalya Open ATP Turnuvası’nda eğlencenin tadını çıkardı. Bu sene ikincisi düzenlenen turnuva, birbirinden çekişmeli karşılaşmaların yanı sıra, renkli etkinliklere de sahne oldu. Organizasyonun çiftler kategorisinde mücadele eden Hollandalı tenisçi Sander Arends ve Matve Middekoop, ringoya binerek eğlendi.

ADRENALİN TUTKUSU