Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

İş dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla düzenlenen Turkcell Platinum Tuna Masters Alaçatı Balıkçılık Turnuvası yapıldı.

Çeşme Alaçatı’da gerçekleştirilen Turkcell Platinum Tuna Masters Alaçatı Balıkçılık Turnuvası, hafta sonu 80 teknenin katılımıyla düzenlendi. Bu yıl 12’nci kez yapılan turnuvaya, 300’ü aşkın sporcu kayıt yaptırdı. Organizasyonda, Gökhan Çarmıklı, Turgut Konukoğlu, Cem Boyner, Haluk Özsaruhan, Nilgün Özsaruhan, Ricardo Aliberti, Sinem Güven, Adil Konukoğlu ve Yaprak Özdemiroğlu’nun aralarında bulunduğu iş ve sanat dünyasından isimler yer aldı. Dört gün süren turnuvada, Fes Fish isimli tekneyle yarışan takım, tuttukları 118.2 kg balıkla birinciliği elde ederek, 7 bin 500 TL’lik ödülün sahibi oldu. Baracuda isimli tekneyle yarışan ekip ise, 158 kiloluk en büyük balığı tutarak, 12 bin 500 TL’lik ödülü almaya hak kazandı.

Haberin Devamı

BALIKÇILAR HÜNERLERİNİ  SERGİLEDİ

Çantalara yoğun ilgi

Esin-Benan Terzioğlu’nun tasarladığı Qimu Bags’ın, Bebek Sırr’da düzenlenen yeni sezon tanıtımına, cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Hafif, zarif ve yalın deri çanta konseptine odaklanan koleksiyonu yakından görenler arasında, Nazlı Kayı, Ceylan Çapa, Oğulcan Engin, Elif Engin, Yasemin Şefkatli, Lal Denizli ve Burcu Şendir de vardı.

BALIKÇILAR HÜNERLERİNİ  SERGİLEDİ

Mutluluğa ‘Evet’ dediler

İş insanı Lütfi Öztanık ve eşi Mesude Öztanık’ın oğulları Cenk Öztanık, hayatını iş insanı Cemil Kazancı ve Ayşe Kazancı’nın kızları Ecem Kazancı’yla birleştirdi. İki yıldır birlikte olan çiftin nikahına iş, sanat ve cemiyet hayatından 900 davetli katıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç’ın kıydığı nikahta çiftin şahitliğini, Fikret Orman, Ali Koç, Mustafa Erdoğan, Çilem Cevahiroğlu, Derya Ayaydın, Zeynep Büyüktopçu ve Emir Yunusoğlu yaptı. Ebru Gündeş ve Murat Dalkılıç’ın sahne aldığı düğünün ardından çift, balayı için Los Angeles’a gitti.

BALIKÇILAR HÜNERLERİNİ  SERGİLEDİ

Kurs günü

Burcu Erçil, geçtiğimiz gün Zorlu’da objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde AVM’ye giden Erçil, “Tasavvuf kursuna başladım. Haftanın belirli günleri ders alıyorum” dedi.

BALIKÇILAR HÜNERLERİNİ  SERGİLEDİ

Alışveriş turu

Türkan Sabancı, İstinye Park’ta görüntülendi. Dünyaca ünlü markaların mağazalarından alışveriş yapan Sabancı, daha sonra yorgunluk kahvesi içti.

BALIKÇILAR HÜNERLERİNİ  SERGİLEDİ