Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Dünyada kapalı gişe oynayan Blue Man Group, Zorlu PSM’de nefes kesen bir şova imza attı.

Müzik, komedi, dans ve teknolojiyi bir araya getiren dünyaca ünlü performans grubu Blue Man, Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve BKM işbirliğiyle önceki akşam sahne aldı. İstanbul’da gerçekleşecek 16 şovun ilkini şaşırtıcı ve eğlenceli bir performansla tamamlayan Blue Man Group’un ilk gecesine iş ve cemiyet hayatından Sevil Sabancı-Ferhat Ferhangil, Berrin-Olgun Zorlu, Hacı Sabancı, Selma Türkeş ve Merve-Moris Kohen gibi ünlü isimler ilgi gösterdi.1991’den bu yana müzik, teknoloji ve komediyi bir araya getiren, yeniliklerle her geçen gün güncellenen Blue Man Group’un dünya turnesi kapsamındaki gösterisi, izleyenlerden tam not aldı. Gelişen teknolojilerle, yepyeni müziklerle ve taze hikayelerle donatılmış gösteriye katılanlar, sık sık fotoğraf çekti. Ekibin gösterisine de dahil olan misafirler, gecenin sonunda unutamayacakları anlar yaşadıklarını söyledi.

Haberin Devamı
BLUE MAN BÜYÜLEDİ

BLUE MAN BÜYÜLEDİ
Eğlenceli tanıtım

İngiliz mucit James Dyson ve mühendis arkadaşları tarafından yıllar önce kurulan ve pek çok alanda devrim yaratan Dyson markasının yeni ürünü supersonic saç kurutma makinası için, önceki akşam bir davet düzenlendi. Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen organizasyona, iş ve cemiyet dünyasından tanınmış isimler katıldı. Dyson Orta Doğu ve Afrika Genel Müdürü Youssef Mouallem ve Dyson Ürün Geliştirme Şefi Tom Crawford’un ev sahipliğindeki eğlenceli tanıtım, teknoloji ve güzellik dünyasına yeni bir soluk getirdi.

BLUE MAN BÜYÜLEDİ
Beğenilen tasarımlar

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden KHUM Design markasının kurucusu Yasemin Gazanker, başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de adından söz ettiren iş kadını, son günlerde çok sayıda etkinliğe katılıyor. Gazanker’in beğeni toplayan tasarım çiçekleri, Altıncı Cadde Mağazaları’nda da yer alıyor.