Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Souhayla Ennajar ile Nurkan Kemalbay’ın İstanbul’daki düğünü, iş ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi. Törende, Fas gelenekleri yaşatıldı

BOĞAZ’DA FAS DÜĞÜNÜ

Nurgün-Nahit Kemalbay’ın oğlu Nurkan Kemalbay ile Fas’lı Malika Dahani’nin kızı Souhayla Ennajar, Grand Tarabya’da dünyaevine girdi.

BOĞAZ’DA FAS DÜĞÜNÜ

Yaklaşık 600 davetlinin katıldığı törende, nikah şahitleri Fas Başkonsolosu Mohamed İfriquine, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, Sezgin Elmas ve Nahit Kemalbay oldu. Souhayla Ennajar, dayısı modacı Nabil Dahani’nin özel tasarımı olan bir kaftan giyip, taht üzerinde salona geldi. Fas ve İstanbul’dan davetlilerin katıldığı gecede, Tarık Sezer Orkestrası sahne aldı. Dar Benjelloun Grubu’nun şovları da geceye renk kattı. Genç çift, balayı için Maldivler’i tercih etti.

Haberin Devamı

Keçeli’nin gururlandıran başarısı

BOĞAZ’DA FAS DÜĞÜNÜ

Otizmli bir çocuğu canlandırdığı ‘The Curious Incident Of The Dog In The Night Time’la İngiliz yönetmenlerin dikkatini çeken Ali Keçeli, yeni bir başarıya imza attı. Genç oyuncu, bu kez Londra Guildhall Tiyatrosu’nda sahnelenen ‘Billy Elliot the Musical’ adlı projede, hayallerinin peşinden gidip, balet olma yolunda ilerleyen Billy Elliot’ı canlandırdı.

Hazırlıkları dört ay önceden başlayan oyun için bale, dans ve vokal eğitimi alan Keçeli, “Bu müzikali, üç yıl önce annem ve babamla Londra’da izledim. Billy karakterini Thomas Hazelby canlandırıyordu ve muhteşemdi. Selam verilirken, ‘Bir gün nasıl, ne zaman bilmiyorum ama Billy Elliot’ı oynayacağım’ demiştim. Londra’nın en iyi tiyatrolarının birinde Elliot’ı canlandırdım. Annem, babam ve ablama teşekkür ederim. Çünkü her zaman bana inandılar” şeklinde konuştu.

Alaçatı’da renkli davet

BOĞAZ’DA FAS DÜĞÜNÜ

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, önceki gün Alaçatı Alavya Hotel, Kapha’da buluştu. Aslı Pehlivanlar ev sahipliğinde, yeni sezon ürünlerini tanıtan Lion Diamond’ın, sahibi Öznur Yakın ve Mel’s Design’ın kurucusu Melda Aksu, konuklarıyla yakından ilgilendi. Pınar Zülfikar, Esra İnceefe, Yasemin Delibalta ve Hazan Karaer’in katıldığı davette, sohbet eşlinde alışveriş yapıldı. - Lale DANIŞMAN

Sağlıklı buluşma

Haberin Devamı

BOĞAZ’DA FAS DÜĞÜNÜ

Ece Vahapoğlu’nun markası fit21’in yeni satış noktası Bodrum Ortakent Midtown Alışveriş Merkezi’ndeki Mas Shop oldu. Juice bar ve organik ikramlar eşliğindeki açılış davetine, Serap Paköz, Koray Gönensin, Şebnem Özinal ve kızı Ayşe Öztek de katıldı.

Çıtır çıtır tanıtım

BOĞAZ’DA FAS DÜĞÜNÜ

Bodrum Turgutreis D-Marin Simit Sarayı’ndaki kahvaltı ve kahve tadım etkinliği, cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi.
Davetliler arasında Ayla Zengin, Aysel Akçay, Bahar Şer, Beril Akçay, Burcu Şendir ve Zeynep Yılmaz da vardı.
Ünlü isimler, simit burger ve pizzanın favorileri olduğunu belirtti.

Akut Bodrum 10 yaşında

BOĞAZ’DA FAS DÜĞÜNÜ

Arama ve Kurtarma Derneği AKUT Bodrum’un 10’uncu kuruluş yemeği, Trafo Bodrum’da gerçekleştirildi. Gecenin onur konuğu AKUT’un kurucusu ve onursal başkanı Nasuh Mahruki oldu. Organizasyon kapsamında düzenlenen müzayedeyi yöneten Erman Toroğlu, “20 sene patlıcan, biber ve domates sattım. İlk defa resim satacağım. Nasıl bir sunuculuk yapacağım, onu da bilmiyorum” sözleriyle güldürdü. Satılan eserlerden, 62 bin TL gelir sağlandı.