Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Gazino kültürünü yeniden canlandıran Aqua Restaurant’taki ‘İstanbul Gazinosu’nun açılış gecesi, iş ve cemiyet dünyasını buluşturdu.

Four Seasons Hotel Bosphorus Aqua Restaurant’ta ‘Hakan Bahar ile İstanbul Gazinosu’ başladı. Geceye, Ender Mermerci, Hande Ataizi, Aydan Semker, Füsun Topbaş, Ferhunde Verdi ve Jale Öztarhan’ın da aralarında bulunduğu isimler katıldı. Türk sanat müziği ve gazino kültürünü yeniden canlandıran ‘İstanbul Gazinosu’, konuklara nostaljik bir akşam yaşattı.

Bahar, “Cumhuriyet öncesi ve sonrasında gazinolar eğlence kültürümüzün en renkli unsurları arasında yer almıştır. Müzeyyen Senar ve Zeki Müren gibi ülkemizin en değerli sesleriyle İstanbullular’ı buluşturmuş. ‘İstanbul Gazinosu’yla bu kültürü yeniden yaşatmaya başladığımız için büyük bir mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

BOĞAZ’DA GAZİNO KEYFİ

BOĞAZ’DA GAZİNO KEYFİ

Yeni şube hazırlığı

Nurten Tuncer, Bazlama adlı kahvaltı mekanının Nişantaşı’ndaki üçüncü şubesini açmaya hazırlanıyor.

Yaşamını uzun yıllar New York’ta sürdüren iş insanı, tecrübelerini İstanbul’a taşıdı. Tuncer’in en büyük destekçisi kızı Sinem Tuncer ve ailenin dostu İbrahim Yılmaz oldu.

BOĞAZ’DA GAZİNO KEYFİ

‘Fırçanın izinde’ açıldı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları öğretim üyelerinden Doç. Dr. Münevver Üçer, eşi Nakkaş Doç. Dr. Kaya Üçer ve atölye öğrencilerinin hayata geçirdiği ‘Fırçanın İzinde’ sergisi, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde açıldı.

75 eserin sergilendiği çalışmanın küratörlüğünü, Meyçem Ezzengin yaptı. Türk tezhib sanatına farklı bir boyut kazandıran eserler, 11 Kasım’a kadar görülebilir.

BOĞAZ’DA GAZİNO KEYFİ

Atakule yeniden

Ankara’nın sembolü haline gelen Atakule, 29 Ekim’de gerçekleşen görkemli açılışla yeniden hizmete girdi.

Yatırımcı ve Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman, Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Tarman, Mehmet Arpacı ve Avi Alkaş’ın katılımıyla düzenlenen tören, kurdele kesiminin ardından Ozan Doğulu performansıyla devam etti. Atakule Alışveriş Merkezi’ne gelen misafirler, görkemli ses ve ışık gösterileriyle unutulmaz anlar yaşadı.

Haberin Devamı

BOĞAZ’DA GAZİNO KEYFİ

Türk öğrencilerin peşindeler!

Dünyanın önde gelen iş insanlarından politikacılarına, sanatçılarından akademisyenlerine pek çok önemli mezunu olan Amerika Birleşik Devletleri’nin en prestijli liseleri, öğrencileri arasına Türk gençlerini katmak üzere İstanbul’a geliyor. LMK firması tarafından düzenlenen ön toplantı, Kemer Country Club’da yapıldı. Yönetim danışmanı Leyla Merve Kayalı, okul yöneticileri, öğrenci ve ailelerin buluştuğu davete, ilgi büyüktü. Organizasyon, yurt dışından gelecek eğitim danışmanlarıyla Four Seasons ve Ritz Carlton’da devam edecek.

BOĞAZ’DA GAZİNO KEYFİ