Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus, büyüleyici manzaraya sahip terasındaki ‘Kış Şehri’ festivalinde, açık hava buz pisti ve ısıtıcılı iglolarla görkemli bir etkinlik düzenliyor.

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, ‘Kış Şehri’ festivalinde buluştu. Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus’ta hafta sonu görkemli bir açılışa sahne olan etkinliğe, Derya Ayaydın, Elif Edes Tapan, Gökçe Atuk, Didem-İzzet Antebi ve Füsun-Sinan Kuran’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler katıldı. Kar korteji, buz pateni gösterileri, bubble show, Latin dansları, ateş gösterileri ve farklı şovların sunulduğu organizasyon, 1 Mart’a kadar devam edecek.

Haberin Devamı

Boğaz’da kış masalı

Eczacıbaşı’na anlamlı hediye

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, mezunları arasında yer aldığı Alman Lisesi’nin 150’nci yıl kutlama gecesinde renkli bir sürprizle karşılaştı. Alman Lisesi Mezunlar Derneği’nin düzenlediği etkinlikte, okul tarihinin en yüksek not ortalamasına sahip iş insanına, özel olarak projelenen biyografisinin kopyası ve mezunlardan Melih Kibar’ın hazırladığı CD’si armağan edildi.

Boğaz’da kış masalı

Yeni yaş mutluluğu

Süreyya Yalçın Baran, 34’üncü yaşını Miami’deki malikanesinde kutladı. Eşi Ozan Baran’ın sürpriz yaptığı gecede, 25 dansçı şov yaparken, Serdar Ortaç, Orhan Gencebay, Sinan Akçıl ve Tuğba Özerk’in de aralarında bulunduğu dostlarının gönderdiği kutlama videolarıyla gözyaşlarına hakim olamayan sosyetik güzel, “En güzel doğum günümdü. Duygusallık ve mutluluğu bir arada yaşadım” diye konuştu.

Boğaz’da kış masalı

Boğaz’da kış masalı

Tarihe dokunuş

Nihan Yardımcı Çetinkaya’nın, seyahatleri sırasında çektiği dönem mobilyalarının fotoğraflarından yola çıkarak ürettiği ‘Rönesans’ın Gizli Hafızası’ sergisi, UNIQ Gallery’de sanatseverlerle buluştu. Küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Hülya Kalyoncu’nun yaptığı etkinlik, hafıza ve düşüncelerde yer alan bilgiyle bilinçlere dokunarak, izleyiciyi geçmişe yolculuğa çıkarıyor. Sergi, 15 Ocak’a kadar ziyaret edilebilir.

Boğaz’da kış masalı

Sezon alışverişi

Emel-Nejdet Ayaydın, İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Markalar Sokağı’nda yeni sezon ürünlerini inceleyen çift, ardından yemek molası verdi.

Haberin Devamı

Boğaz’da kış masalı

Yeni koleksiyon hazırlığı

Ece Şirin, eşi Cemil Dinçmen’le Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. İş temposunun yoğun olduğunu söyleyen takı tasarımcısı, “Yeni koleksiyon üzerinde çalışıyorum” dedi.

Boğaz’da kış masalı