Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Big Chefs Tarabya’da düzenlenen Uniq Magazine’in ‘Yaza Merhaba’ etkinliğinde bir araya geldi.

İş, sanat ve cemiyet hayatının seçkin simaları, life style dijital yaşam sitesi olan Uniq Magazine’in ‘Yaza Merhaba’ etkinliğinde buluştu. Begüm Eyilik’in ev sahipliğinde Big Chefs Tarabya’da gerçekleştirilen sohbete, Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez, ‘Stylishtimes’ adlı blog’un sahibi Ayşegül Uluç, ‘Aşırı Kişisel’in yazarı Eftelya Köseoğlu ve Hollywood starlarının astroloğu olarak tanınan Gahl Sasson, mikrofon başına geçti. Eyilik açılış konuşmasında, “Uniqmagazine.com ile amacımız, tüm dünyada gelişen haber ve trendleri yakından takip edip, aktarmak ve özel içerikler geliştirip, üretmek” dedi. Elde edilen gelirin, Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışlandığı etkinlikte, tüm misafirler keyifli vakit geçirdi.

Haberin Devamı

BOĞAZ’DA SOHBETLİ AÇILIŞ

GÖRKEMLİ DÜĞÜN

İş dünyasının önde gelen ailelerinden Nurten-Remzi Şen’in kızı Gamze Şen ile geçtiğimiz yıl aile arasında nişanlandığı Meltem-Yekta Saraçoğlu’nun oğlu Erkut Saraçoğlu, Raffles Otel’de dünyaevine girdi. Kokteylle başlayan geceye, her iki ailenin dostlarının yanı sıra, iş ve politika dünyasından pek çok isim katıldı. Bahçeşehir Üniversitesi Lojistik Bölümü’nde okurken tanışan çiftin nikahını, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu kıydı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ve iş insanı Gökçen Kuzu ise şahitlik yaptı.

Gece, Davet Organizasyon tarafından özenle hazırlandı. Geç saatlere kadar süren düğünün ardından, çiçeği burnunda evliler, balayı için Seyşel Adaları’na uçtu.

BOĞAZ’DA SOHBETLİ AÇILIŞ

Espor heyecanı başlıyor!

İstanbul’un, espor turnuvasında ilk uluslararası ev sahibi şehir ilan edilmesinin onuruna, hafta içinde Polat Renaissance Otel’de bir tanıtım daveti verildi. Gaming in Turkey Başkanı Ozan Aydemir’in organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinliğe, Blast Pro Series İstanbul Global Espor Turnuvası Etkinlik Direktörü Bettine Kuperman ve Jordi Roig katıldı. Konuklar, böylesine görkemli bir turnuvanın İstanbul’da gerçekleşecek olmasının mutluluğunu paylaştı.

Haberin Devamı

BOĞAZ’DA SOHBETLİ AÇILIŞ

Kıskandıran kadınlar

İstanbul Üniversitesi Latin Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çiğdem Menzilcioğlu, Fransız Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Arzu Kunt ve Dr. Burcu Zabun, önceki akşam bir davette buluştu. Alanlarındaki başarılarıyla dikkat çeken dostlar, güzellik üzerine sohbet etti.

BOĞAZ’DA SOHBETLİ AÇILIŞ

Küba’da doğum günü

Yazı, Bodrum Mandarin Oriental’daki evinde karşılayan MCD Türkiye Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya, geçtiğimiz hafta içinde doğum gününü kutladı. Eşi Ziya Güvenkaya’nın sürpriziyle Küba’da yeni yaşında giren iş kadını, fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kiraladıkları antika otomobille şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezen çift, eğlenceli anlar yaşadı.

BOĞAZ’DA SOHBETLİ AÇILIŞ

BOĞAZ’DA SOHBETLİ AÇILIŞ

Çiftlik hayatı

Geçtiğimiz yıl oğlu Fuad’ı, Bodrum’da evlendirdikten sonra hayatını eşi Rengin Bezmen’le Ayvalık’ta sürdüren Halil Bezmen’in, şu sıralar keyfine diyecek yok. Günlerinin büyük bir bölümünü çiftlikte geçiren iş insanı, kitap yazmasının yanı sıra eşiyle zeytin ve yağ üretimi de yapıyor. Bezmen, sosyal medyadan paylaştığı eğlenceli karelerle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

BOĞAZ’DA SOHBETLİ AÇILIŞ