Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Selim-Sevim Uyar çiftinin ev sahipliğinde Çırağan Sarayı’nda düzenlenen Venedik Yemek Festivali, İtalya’nın önde gelen şefleriyle lezzet şölenine dönüştü.

Makineden tekstile, inşaattan enerjiye kadar iş dünyasında 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Permek Şirketler Grubu Başkanı Selim Uyar ve eşi Sevim Uyar, önceki akşam özel bir geceye ev sahipliği yaptı. Selim Uyar’ın 2013 yılında San Clemente Adası ve San Clemente Palace’ı almasıyla sanat ve turizm alanında oluşturulan köprü, Çırağan Sarayı’ndaki etkinlikle taçlandı.

Haberin Devamı

BOĞAZDA VENEDİK RÜZGARI

Venedik Karnavalı ile eş zamanlı başlatılan ‘Venedik Yemek Festivali’ kapsamında, İtalyan baş aşçı Giorgio Schifferegger, Sous şef David Rialti ve pastane şefi Vincenzo D’Amora önderliğinde özel bir menü oluşturuldu. Kokteylin ardından masalarına geçen davetliler, renkli bir sunumun yapıldığı yemeklere tam not verdi. Davete, Ali Nuri-Dilek Türker, Banu-Hakan Çarmıklı, Berrin-Ahmet Yoleri, Çiğdem Hitay ve Feryal Gülman gibi bir çok ünlü isim katıldı.

BOĞAZDA VENEDİK RÜZGARI
Soho’da yeni koleksiyon

The North Face, Soho House’da outdoor tutkunlarıyla bir araya geldi.

BOĞAZDA VENEDİK RÜZGARI
Markanın yeni koleksiyonunun tanıtıldığı gecenin ev sahipliğini yapan VF Türkiye Genel Müdürü Göksel Öztürk, konuklarla tek tek ilgilendi. Davete iş, sanat ve spor dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Konuklar, gece boyunca DJ Doğuş Çabakçor’un müzikleriyle eğlendi. Koleksiyona ait olan kış ürünlerini de dikkatle inceleyen davetliler, The North Face’in outdoor yaşamından ilham alarak şehir için tasarladığı ürünlere büyük ilgi gösterdi.

BOĞAZDA VENEDİK RÜZGARI

Serafina’da 90’lar zamanı

Serafina Restaurant, Vadistanbul şubesinde İtalyan lezzetlerine müzikle renk katmaya devam ediyor. Sevilen sanatçıların sahne aldığı ve ünlü isimlerin de katıldığı gecede misafirler, 90’lı yıllara geri döndü. Serafina’nın sahibi Metin Şen, bu özel gecede eşi Aslı Şen ile misafirlerini ağırladı. Eda&Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın ve Suzan Kardeş’in sahne aldığı mekanda, nostalji rüzgarı esti. Sanatçılar sevilen şarkılarıyla eğlendirirken, esprileriyle de herkesi kahkahaya boğdu. 90’lar gecesinde cemiyet hayatından Eda-Selim Kosif, İpek-Enver Varol, Deniz-Uğur Ayaydın, Hilal-Erhan Sendur ve Nec-mettin Karabacak gibi isimler vardı.

Haberin Devamı

BOĞAZDA VENEDİK RÜZGARI
Şifa ve dengeleme enerjisi

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin, ünlü işadamlarının ve kadınlarının yaşam koçu Erim Ergün, seminerleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Ergün, kendi geliştirdiği ‘Aton Şifa ve Dengeleme Enerjisi’ eğitimlerini, hem Moda’daki merkezinde hem de şehir dışında veriyor. Bugün Alanya’da, 17 Şubat’ta Bursa’da ve 24 Şubat’ta da Kocaeli’nde yapılacak etkinliklere katılım, sınırlı sayıda.

BOĞAZDA VENEDİK RÜZGARI
Tarih ve sanat tutkunları

Rezan Has Müzesi’nin geniş arkeoloji koleksiyonundan bir grup seçki olan ‘Toprağın Mirası’ isimli sergi, tarih ve sanat tutkunlarını bir araya getirdi. Anadolu’nun Neolitik Dönemi’nden başlayarak sırasıyla Kalkolitik, Tunç, Demir, Yunan, Roma, Bizans ve Selçuklu dönemlerine dek uzanan, kronolojik bir şekilde sunulan geçmişin gündelik hayatından kesit, Rezan Has Müzesi’nin atmosferinde tanıtıldı. Bu özel davete katılanlar arasında, Ahu-Can Has, Nuri Has, Asuman-Hüsnü Güreli ve Zeynep Çarmıklı da vardı. Yaklaşık 300 eserin yer aldığı ‘Toprağın Mirası’, 31 Ekim’e kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.