Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Cemiyet hayatının seçkin simaları, tatil için rotayı Yunanistan’a çevirdi.

Pekuysallar’ın tekne keyfi

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Enis-Nergis Pekuysal, bu yaz Yunan Adaları’nda Platis Gialos’u tercih etti. Çiftin, gezisine çocukları da katıldı.

CEMİYETİN KOMŞU TATİLİ

Ana - Kız Kos'ta

Bodrum’un müdavimleri arasında yer alan Hande Acar, birkaç günlüğüne annesi Revan Sadıkoğlu’yla gittiği Kos’da keyifli günler geçirdi.

CEMİYETİN KOMŞU TATİLİ

Çat kapı gezi

Yoğun iş temposu arasında fırsat yaratan mimar Naim Arnas, Simi’nin tadını çıkarıyor. Gündüz sürat teknesiyle yaptığı gezilere, dostu Erkan Simitçioğlu da eşlik ediyor.

Haberin Devamı

CEMİYETİN KOMŞU TATİLİ

Huzur buldu

Jülide Önengüt, eşi ve çocuklarıyla tatil yapıyor. Önengüt, Yunanistan’ın mükemmel tatil yörelerinden biri olan Pefkochori’de dinleniyor.

CEMİYETİN KOMŞU TATİLİ

Patara’dan Simi’ye

Kalkan’da yer alan Club Patara Evleri’nin yaratıcısı mimar Turhan Kaşo, eşi Zulal Kaşo’yla iki günlük toplantı için gittiği Simi’den fofoğraflarını paylaştı.

Mağazaları gezdi

Nazlı Kayı, sevgilisi Hacı Sabancı’yla gittiği Mikonos tatilinde adadaki mağazaları dolaşarak alışveriş yaptı.

CEMİYETİN KOMŞU TATİLİ

İkinci adres

“Plajıyla, restoranlarıyla en keyif aldığımız yer Pantelli Leros” diyen Heves Ekinci ve arkadaşı Sema Maliki için adres değişmedi. İkili, tatillerine aynı bölgede devam ediyor.

CEMİYETİN KOMŞU TATİLİ

Mikonos’un yeri ayrı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da güneşin tadını çıkaran ünlü isimler arasında yer alan Eda Taşpınar, Mikonos’taki tatilinde, eğlenceli vakit geçiriyor.

CEMİYETİN KOMŞU TATİLİ

Atina’nın gözbebeği

İş insanı Yalçın Sabancı’nın eşi Neslihan Sabancı, önümüzdeki günlerde bir kez daha torun sahibi olmaya hazırlanıyor. Güzel babaanne, dinlenmek için Yunan Adaları’na gitti. Sabancı, bu kez Spetses’i tercih etti.

Şampiyonun mutluluğu

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin yaşadığı Silivri’deki Albayrak Tatil Köyü’nde birçok etkinlik gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen tavla turnuvası, büyük ilgi topladı. Rekabetin renk kattığı etkinlikte, Ayşe Albayrak birinci oldu. Beşiktaş Spor Kulübü’nün efsanevi as başkanı Sami Albayrak’ın gelini olan Albayrak, kupa sevinci yaşadı.

CEMİYETİN KOMŞU TATİLİ

Açılış öncesi buluşma

Haberin Devamı

Hayatlarını ekmekten pasta, çörek ve börek yapımına kadar aklınıza gelecek her türlü hamur işine adayan Burcu ve Emre Yalçınkaya’nın kısa bir süre önce Bodrum Türkbükü’nde açtığı açtığı Mia Bakery, cemiyet hayatının uğrak mekanı oldu. Yalçınkaya çifti, resmi açılış öncesi, dostları Mahmut Naibi’yle bir araya geldi.

CEMİYETİN KOMŞU TATİLİ

Dostlarını ağırladı

Berran Kançal, önceki gün Nişantaşı Brassarie’de yurt dışından gelen sanatçı dostlarını ağırladı. Kancal dünyada ilgiyle izlenen ‘Mamma Mia!’ müzikali ve filminde rol alan sanatçı Natalia Campbell ve Richard Ede’yle geç saatlere kadar sohbet etti.