Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Berrin Okçu, önceki gün düzenlediği özel bir davetle, Bottega Veneta’nın yeni koleksiyonunu, cemiyet hayatının ünlü isimlerinin beğenisine sundu.

CEMİYETİN MODA BULUŞMASI

Bottega Veneta’nın 2018-2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, önceki gün Berrin Okçu’nun ev sahipliğinde düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı. İstinyePark’ta gerçekleşen etkinliğe, aralarında Revna Demirören, Sitare Kalyoncuoğlu, Ahu Orakçıoğlu, Elif Gönlüm, Berrin Zorlu, Begüm Tacir, Elif İnci Aras, Burcu Şendir, İpek Toplusoy ve Arzu Savgı’nın da yer aldığı ünlü isimler katıldı. Misafirler, dünyaca ünlü İtalyan markasının el yapımı çanta, gözlük ve parfüm gibi sıra dışı ürünlerini yakından inceledi. Okçu, işçiliği ve tasarımıyla ilgi gören ürünler hakkında arkadaşlarına tavsiyelerde bulunmayı ihmal etmedi. Yeni koleksiyon, önümüzdeki günlerde mağazalarda modaseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

CEMİYETİN MODA BULUŞMASI

Renkli davet

CEMİYETİN MODA BULUŞMASI

Tasarımcı Esra İnceefe, Punto markasıyla gerçekleştirdiği iş ortaklığı kapsamında, Nişantaşı’ndaki mağazasında bir davet düzenledi. Serap Sarı, Canan Göztepe, Özlem Erarslan ve Burcu Cesur’un da aralarında bulunduğu konuklarıyla yakından ilgilenen İnceefe, “Ülke ekonomisine katkıda bulunmak adına, Türk Lirası üzerinden düzenlediğimiz indirimli ürünlerle, elimizden gelen desteği vermeyi hedefliyoruz” dedi. - LALE DANIŞMAN

Dikkat çeken tasarımlar

CEMİYETİN MODA BULUŞMASI

Oriental Fashion Show Paris, Raffles Hotel’le gerçekleştirdiği iş birliğiyle, özel bir defile için modaseverlerle buluştu. Türk tasarımcılardan Yıldırım Mayruk ve Erol Albayrak, Rusya’dan Slava Zaitsev, Azerbaycan’dan Fakhriya Kahlafova ve Maleone, Lübnan’dan Abed Mahfouz, Fas’tan Bouchra Filali ile Alisse NuerA gelinlik markası, Oriental Fashion Show’un 28’inci organizasyonunda buluştu. Birçok modelin podyuma çıktığı defilelerde, tasarımlar dikkat çekti. Etkinliğe katılanlar arasında Arzu Kaprol, Erkan Özerman, Selin Demiratar, Hande Sezer Pekcan, Berrin Zorlu, Aslı Hünel, Aslıhan Karalar ile Işıl Reçber gibi iş, sanat ve cemiyet hayatından isimler vardı. - EMRAH AKÇAAY

Kıyafetler, bağış oldu

CEMİYETİN MODA BULUŞMASI

Ariel, Migros ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğiyle bu yıl yedinci kez düzenlenen ‘Kıyafet Bağış Kampanyası’ kapsamında, 56 ildeki Migros mağazalarından kıyafet bağışları toplanacak. 30 Kasım’a kadar sürecek kampanyanın sonunda toplanan kıyafetler, binlerce çocuğa ulaştırılacak. Davetliler, etkinlik için yanlarında getirdikleri kıyafetleri bağış kutularına atarak destek oldu.