Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Hazal Bilgiç ile Siret Ünsal, Como Gölü’nde rüya gibi bir törenle evlendi

İstanbul cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Hazal Bilgiç ile Siret Ünsal, İtalya’daki Como Gölü’nün en güzel köşesinde bulunan Villa Passalacqua adlı mekanda, iki gün iki gece süren görkemli bir törenle dünyaevine girdi.

Davet, genç çiftin istanbul ve İsviçre’deki arkadaşlarının katılımıyla gerçekleşti. Konuklar arasında Melissa Von Faber Castell, Kerem Polat, Ediz Elhadef, Leyla Alaton, Yasemin Özilhan ve Tuvana Büyükçınar da vardı. İlk gün, tarihi ve turistik yerleri gezme fırsatı bulan davetliler, ertesi akşam rüya gibi bir düğünün şahidi oldu. Kokteylle başlayan nikaha babasının kolunda gelen Bilgiç, gelinliğiyle göz kamaştırdı. Sağlıklı ve pratik yemeklerin ünlü ismi olan Pelin Bozkurt Bilgiç ise, kızının bu mutlu gecesinde her şeyin kusursuz olması için büyük özen gösterdi.

Haberin Devamı

Cennet köşede düğün

Alaçatı’da sezon açılışı

Alaçatı’yı İtalyan lezzetleriyle buluşturan Limonaia Restaurant, yeni sezona ‘Merhaba’ dedi. Burcu Kıratlı ve Giulio Saetta’nın ev sahipliğinde gerçekleşen davete, Aslı Büyüka, Hatice Aslan, Teoman, Pınar Aylin ve Korcan Karar gibi isimler katıldı. Michelin yıldızlı İtalyan şef Maurizio Corsini’nin hazırladığı menüyü tadan konuklar, daha sonra Tuba Ünsal ve Kerem Ayan’ın çaldığı şarkılarla eğlenceli bir akşam geçirdi.

Cennet köşede düğün

‘Yaza Merhaba’ konseri

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO) Deniz Bank Konserleri’nin 2018 yarı yıl sezon etkinliği, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. ‘Yaza Merhaba’ konserinde İtalyan şef Carlo Rizzari ve tenor Aydın Uştuk’a eşlik eden İDSO, performansıyla konuklardan tam not aldı. Konserde, Gioacchino Rossini’nin ‘Semiramis Uvertürü’, Gaetano Donizetti’nin ‘Una Furtiva Lagrima’ ve Eldo Di Lazzaro’nun ‘Chitarra Romana’ eserleri icra edildi.

Cennet köşede düğün

Yıl dönümü kutlaması

Alman otomobil üreticisi Porsche, kuruluşunun 70’inci yıl dönümünü, İstinye Park’taki La Petite Maison Restaurant’ta kutladı. Porsche Club, Castrol ve Pirelli’nin desteğiyle düzenlenen davet, markanın satış ve pazarlama müdürü Selim Eskinazi ev sahipliğinde yapıldı. 24 modelin sergilendiği etkinlikte, katılımcılar canlı müzik eşliğinde otomobilleri inceleme fırsatı buldu.

Haberin Devamı

Cennet köşede düğün

Yenilikler bitmiyor

Bir hayat tarzı yaratmak ve bunun odağına sağlığı, keyfi ve lezzeti koymak fikriyle yola çıkan Işıl Tan’ın kurduğu Hatice Teyze, ürün yelpazesini genişletti. Bodrum Milas yöresinde kendine has organik ürünleriyle dikkat çeken marka, müşterilerine yaşlanmayı geciktirici goji berry krem, yara, yanık ve çatlakların iyileştirilmesinde önemli rol oynayan kantaron krem gibi seçenekler sunuyor.

Cennet köşede düğün