Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Mehmet Sinan Kuran’ın, sanat hayatına farklı bakış açışı getiren ‘Introvert-Bir Büyülü Orman’ adını verdiği sergisi görkemli bir davetle açıldı.

Çağdaş sanatın önde gelen galerilerinden Pırıl Güleşçi Arıkonmaz’ın sahibi olduğu Çukurcuma’daki PG Art Gallery, önceki akşam çok konuşulacak, farklı bir sergiye ev sahipliği yaptı. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Mehmet Sinan Kuran’ın sanat hayatına farklı bakış açışı getiren ‘Introvert-Bir Büyülü Orman’ adını verdiği sergisi özel bir davetle açıldı.

Haberin Devamı

Gecede sanatçı, farklı giyim tarzıyla dikkat çekti. Sanata yatkın çocukları desteklemek için çalışmalar yapan Kuran’ın seramik, ahşap heykel, el dikişi ve yağlı boya eserlerin yer aldığı sergisinde, genç kolektif sanatçılar Titi, Uğur Savaş, Tuba Geçgel, Sinem Sayar, ve Cansu Sakız da vardı. Sanatçının üzerinde bir yıl çalıştığı sergi, 4 Ocak 2019’a kadar gezilebilecek.

ÇUKURCUMA’DA BÜYÜLÜ ORMAN

ÇUKURCUMA’DA BÜYÜLÜ ORMAN

Derin mutluluk

Uzun süren arkadaşlıklarını iki yıl önce evlilikle taçlandıran Kardelen ve Erdal Acar çifti, bir yaşına giren kızları Derin için önceki gün bir doğum günü partisi düzenledi. Hotel Les Ottomans’taki organizasyona çiftin ailesi ve yakın çevresi katıldı. Ev sahipliği yapan Kardelen Acar, misafirleriyle yakından ilgilenirken, şıklığıyla da dikkat çekti.

ÇUKURCUMA’DA BÜYÜLÜ ORMAN

İddialı koleksiyon kitap haline geldi

Hikmet Eraslan, sahip olduğu İtalyan ressamların eserlerinden oluşan koleksiyonunu, kitap haline getirdi. İş insanının, sanata bakışını ve iş hayatına yansımalarını kaleme aldığı ‘Renkli Fikirler’, Türkiye’deki en iddialı ‘İtalyan resim koleksiyonlarından birini’ sanatseverlerin beğenisine sundu. Dosso Dossi Hotels Downtown’da gerçekleşen davete, Ahmet Güneştekin, İsmail Acar, Fettah Tamince ve Sinan Engin de katıldı.

ÇUKURCUMA’DA BÜYÜLÜ ORMAN

Tecrübelerini paylaştılar

Yönetim kurullarındaki kadın sayısını artırmak için çalışan Yönetim Kurulunda Kadın Derneği’nin yeni adayları, üçüncü kuşak eğitim programı çerçevesinde Kanyon Joint İdea’da buluştu. YKKD Yönetim Kurulu Üyesi Selen Kocabaş moderatörlüğünde düzenlenen programda; Ahmet Bozer, Ahmet C. Dördüncü, Müge Yalçın ile Sultan Tepe, yönetim kurulu üyeliğini, riski fırsata dönüştürmeyi ve çeşitlilik konularında görüşlerini katılımcılarla paylaştı.

Haberin Devamı

ÇUKURCUMA’DA BÜYÜLÜ ORMAN